Samsung Galaxy S4 concepten op een rijtje: welke vind jij het mooist (of het lelijkst)?

Als je als fabrikant hele volksstammen zo gekt krijgt om in Photoshop conceptontwerpen van jouw nieuwe smartphone in elkaar te draaien doe je iets goed. En hoewel geen van onderstaande ontwerpen ook maar iets te maken heeft met het échte, strengbewaakte ontwerp van de Samsung Galaxy S4 prikkelen ze wel degelijk de fantasie. Zelf weet ik natuurlijk welke ik het mooist (en het lelijkst) vind. Maar ik ben ook erg benieuwd van welk ontwerp jíj hoopt dat deze het meest in de buurt komt van de uiteindelijke Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-concept-1

Oké, en laat ik eerlijk zijn: hoewel de kans groot is dat het definitieve ontwerp van de Galaxy S4 op dit moment al min of meer vastligt, ga ik er uiteraard vanuit dat Samsung’s designafdeling regelmatig langssurft, hier op SamsungGalaxyS4.nl. Dit is dus dé kans om nog even jouw stem te laten meewegen in het uiteindelijke ontwerp van de Galaxy S4.

Of nouja, dat laatste is natuurlijk totale onzin. Laat dat je echter niet weerhouden, en denk mee over het ideale S4 ontwerp!

PS: ikzelf heb een voorliefde voor nummertje 8, die we eerder al in deze video zagen (hoewel #2 ook wel iets heeft). Maar over smaak valt gelukkig uitstekend te twisten…

samsung-galaxy-s4-concept-2
samsung-galaxy-s4-concept-3
samsung-galaxy-s4-concept-4
samsung-galaxy-s4-concept-5
samsung-galaxy-s4-concept-6
samsung-galaxy-s4-concept-knip-1
samsung-galaxy-s4-concept-8

Reacties

 1. Ik vind nummer 7 wel strak. Maar ik zou toch graag ook eens iets zien dat echt totaal afwijkt van de standaard smratphone vormen

 2. VBezoeker zegt:

  Voor mij staat ook vooral #8 goed, op plaats 2 is ookwel die strakke #7 in de smaak.
  Als een van die smartphones op de markt zouden komen, ga ik als eerste halen. 😉

 3. #7 mooi strak en elegant dessin

 4. Voor mij is het duidelijk nummer 2. Nummer 7 is gewoon een SGS 1, tot je ver genoeg naar beneden scrollt.

  8 vind ik wat saai.

 5. Uiteindelijk ga ik dan toch voor #8 vanwege de fysieke home button dat blijft een must voor me. en #3 is net een S2 dus uiteindelijk een stap terug.

 6. samsung fan zegt:

  mijn voor keur zou toch voor nummer 7 gaan zonder de home button en op nummer 2 8 maar dan zonder de home button. en hij mag van mij wel een stuk dunner en lichter worden. beeldscherm hoeft van mij niet veel groter maar de randt mag van mij wel dunner en strakker
  verder batterij duur mag langer meegaan en een camera met 13 mega pixels lijkt me iets te overdreven maar wie ben ik 8 mega pixels is voor mij voldoende wel lijkt me leuk een projectie scherm functie om te mailen en smsen via tafel en verder is het gewoon afwachten het zou vast wel weer een mooi toestel worden maar nog even geduldt!!!!!

 7. de mooiste zijn 8 & 4
  de lelijkste 1 & 6

 8. nummertje 5! 🙂

 9. Hoihoi,

  Ik vind de nummers 2 en 7 helemaal geweldig en super mooi !!!!!!!!!!!

  Ik kan niet wachten tot hij uitkomt !!!

 10. Richardo1992 zegt:

  Ik zeg #8,

  Duidelijk een Samsung, met Home-knop.
  Alleen jammer dat je duidelijk kunt zien dat het photoshop is.
  Ik kan niet wachten!

 11. ZIT ECHT AL PAAR MAANDEN WANNEER DE S4 EINDELIJK UITKOMT!

  Me abbo van de s2 loopt in april af, en op internet wordt aangegeven dat ze in maart de s4 zullen presenteren en dat deze dan ergens april, mei in de winkel zou moeten gaan liggen.

  Zelf hoop ik hoewel #7 niet slecht is (en het waarschijnlijk ook zal worden, gezien de s3) toch de 5 wordt. Ik vind die vierkantige hoeken voor de smartphone toch mooier, en vond hoewel het een mooi toestel was, het ontwerp qua uiterlijk van de s2 ook mooier dan die van de s3 of de s1.
  En als je ze alle 3 vergelijkt, wisselt het ontwerp een beetje van rond, naar vierkante hoeken, naar rond, dus dan zou vierkant nu weer een logische keuze zijn 😀

  Laten we maar gewoon hopen dat het een spectaculair toestel wordt, en ik ben zeker een van de eersten die m (als ik het op tijd weet, want ben vast niet de enige) er eentje zal bestellen.

  Kan echt niet wachten!

 12. Er is maar 1 mooie, de rest is lelijk, saai of lijkt op een iphone of htc
  Alleen nummer 2 is design en vernieuwend, die is gewoon heel vet
  Mocht ie daar op lijken, dan is het mijn nieuwe, anders toch waarschijnlijk de nieuwe sony

 13. ik vind nummer 5 echt super strak.als die komt koop ik hem gelijk.

 14. thomas zegt:

  ik vind nummer 7 wel mooi maar ik denk dat het nummer 5 wordt, die vindt ik ook wel mooi

 15. yamal zegt:

  6 is echt lijlek maar ik denk dat het 8 wordt die super mooi
  ik vind wel dat ze hem te vroeg hebben uitgebracht de s4 dus ik denk niet dat het zo een succes wordt als de s3 maar ja je weet maar nooit

 16. Dennis zegt:

  nummertje 8 ziet er supper uit. kan niet wachte tot hij uit komt 🙂

 17. 2 en 8 zijn echt mooi

 18. vincent zegt:

  8

 19. Ricardo zegt:

  8 word de echte

Laat wat van je horen

*