Tijd voor een leuk Samsung Galaxy S4 concept

We zijn nog héél ver verwijderd van een blik op de Samsung Galaxy S4 – maar dit weerhoudt sommigen er natuurlijk niet van om op eigen houtje een concept ontwerp in elkaar te knutselen. Het merendeel ervan is, subtiel gezegd, niet zo interessant. Maar en toe komt er wel degelijk een aardige voorbij.

samsung-galaxy-s4-concept-render-zwart

De vooralsnog onbekende maker ervan heeft zich goed uitgeleefd in Photoshop, zonder exact op de hoogte te zijn van de laatste uitgelekte specificaties van de Galaxy S4.

In dit concept wordt als processor de Exynos 5450 genoemd, hoewel het er meer op lijkt dat Samsung’s quadcore Cortex A15 SoC de codenaam Exynos 5440 heeft meegekregen. De ARM Mali T658 GPU is een leuke keuze. Hoewel het er tot nu toe op lijkt dat Samsung’s Exynos 5 serie processoren uitgerust is met de Mali T-604, is de T658 een ontzettend indrukwekkende grafische processor. Hoe groot de kans is dat we deze daadwerkelijk in de Galaxy S4 zullen zien is lastig in te schatten. Maar met een stukje ‘wishful thinking’ is natuurlijk niks mis.

samsung-galaxy-s4-concept-knip-1

Zelf ben ik erg gecharmeerd van de (stereo) speakers die naar voren gericht zijn. Natuurlijk zouden deze nooit op deze wijze geïmplementeerd worden, omdat ze – als je het toestel in landschapsmodus zou houden – een compleet verkeerd geluidsbeeld geven. Om dit probleem te vermijden moeten er niet alleen speakers in de onderrand van een toestel geplaatst worden, maar ook in de bovenrand.

Al met al is dit een heel aardig concept ontwerp – een soort mash-up van de Galaxy S3 en de Galaxy Nexus, met wat lijkt op een metalen body. Wat denk jij ervan?

samsung-galaxy-s4-concept-knip-2

(via)

Reacties

  1. lijkt wel een htc

Laat wat van je horen

*