Meer nieuws in een notedop: beschermhoezen en 10 miljoen Galaxy S4’s

Om maar met dit laatste te beginnen: wie vorig jaar de lancering van de Samsung Galaxy S3 op de voet volgde, kan zich vast nog wel herinneren dat het wat langer duurde voordat de blauwe versie van het toestel daadwerkelijk verkrijgbaar was. Een dergelijk scenario hoopt Samsung dit jaar bij de verkoop van de Galaxy S4 te vermijden, ondanks de verwachting dat er al in de eerste maand zo’n 10 miljoen exemplaren verkocht zullen worden.

Hoe Samsung de levering van voldoende Galaxy S4’s precies wil garanderen is niet bekend, maar analisten met verstand van het fabricageproces melden dat alles tot nu toe op rolletjes lijkt te verlopen. En dat mag ook wel, want nadat er in de eerste maand al 10 miljoen toestellen over de toonbank gaan, bestaat de kans dat er in de daarop volgende elf maanden nog eens 90 miljoen gemaakt en verscheept moeten worden.

S4 TPU blue

Met een gerust hart kan ik dus een blik werpen op nóg meer cases die opdoken voor de Galaxy S4. Eerder kwamen er her en der al een aantal voorbij, de ene nog duidelijker fake dan de andere. Ook nu is de grote vraag: zijn deze dan echt, of gewoon geïnspireerd door de recent opgedoken – maar qua design niet bevestigde – foto’s?

S4 TPU black

Mochten de getoonde hoezen berusten op meer dan de recente foto’s en afbeelding, zien we bevestigd dat het design van de Galaxy S4 niet heel sterk afwijkt van dat van de Galaxy S3. Mocht dit niet het geval zijn, heeft MobileFun in ieder geval een paar leuke, maar hypothetische renders gemaakt van een imaginaire hoes.

(via 1, 2)

Laat wat van je horen

*