Samsung Galaxy S4 Black Edition arriveert bij T-Mobile

Sommige winkels noemen ‘m Deep Black, anderen Black Edition, maar het feit blijft dat deze gitzwarte versie van de Samsung Galaxy S4 nu ook in Nederland verkrijgbaar is. T-Mobile is één van de allereersten die ‘m te koop aanbiedt.

samsung-galaxy-s4-black-edition-tmobile
Intern is de Galaxy S4 Black Edition precies hetzelfde als de S4 die al kennen: een 1,9 GHz quadcore processor, 13 megapixel camera, en het ontzettend mooie 1080p full HD Super Amoled scherm.

Echter, in tegenstelling tot de normale Galaxy S4, heeft de Black Edition dezelfde kunstlederen achterkant als de Galaxy Note 3. Deze is mat van kleur, en voelt vrij stroef aan, waardoor de uitstraling net een stukje sjieker is dan de gladde kunststof achterkant van de gewone S4.

Je krijgt de Black Edition bij T-Mobile gratis bij een tweejarig abonnement met 300 belminuten en een databundel van 2 GB. SMSsen kan ongelimiteerd, en je kunt gebruik maken van T-Mobile’s supersnelle 4G verbinding. Check zelf alle details van deze aanbieding HIER.

Overigens krijg je bij aanschaf van de Galaxy S4 nu ook 100 euro terug van Samsung – maar daarover zeer binnenkort meer!

Reacties

  1. is de achterkant van de deep black ook los te koop?

  2. Hallo, kan iemand mij vertellen of de s4 deep black ook ‘dikker’ is door de achterkant? En past die gewoon in de normale s4 hoesjes? Dan is het toch veel aantrekkelijker om de samsung galaxy s4 deep black aan te schaffen?

Laat wat van je horen

*