Nu nog zwarter: Samsung Galaxy S4 en Galaxy S4 Mini Black Edition

Halverwege december kwamen al te weten dat ze eraan kwamen, en nu zijn ze dan officieel gelanceerd: de Samsung Galaxy S4 Black Edition, én de Galaxy S4 Mini Black Edition. Althans, in Rusland.

samsung-galaxy-s4-black-editionsamsung-galaxy-s4-mini-black-edition

Als je nu denkt: hé, maar er waren toch al zwarte toestelversie van zowel de Galaxy S4 als de Galaxy S4 Mini verkrijgbaar, dan heb je natuurlijk helemaal gelijk. Maar déze Black Edition versies zijn nog een stukje zwarter dan de ‘gewone’ zwarte varianten die we al lang kennen. Zo ontbreekt het subtiele patroon aan de voorkant van de toestellen dat het zwart van de normale zwarte S4’s nog enigszins ‘doorbreekt’.

En dat is nog niet alles: beide Black Edition varianten zijn voorzien van dezelfde kunstlederen achterkant die Samsung eerder gebruikte voor de Galaxy Note 3. Hiermee krijgen de toestellen een matte ‘look’, die ook een stuk minder glad aanvoelt dan de kunststof achterklep van de andersgekleurde toestelversies.

Behalve deze uiterlijke verschillen zijn beide Black Editions verder gelijk aan de bekende Galaxy S4 en S4 Mini: hetzelfde scherm, dezelfde processor, camera, en afmetingen.

Zoals gezegd: het is in Rusland dat Samsung de Black Edition van de S4 en de S4 Mini onthulde. De Galaxy S4 Black Edition moet daar omgerekend ongeveer 485 euro kosten, terwijl je de S4 Mini Black Edition al voor 320 euro in je bezit hebt. Echter, de vraag op dit moment is natuurlijk eerder of deze toestelvarianten ook in ons land in de winkel zullen belanden. En zoja, wanneer. Op deze twee vragen is het antwoord – helaas – nog niet bekend.

Reacties

  1. Als die achterkantjes los te koop zijn zou ik er wel één aanschaffen.
    Ziet er mooier uit op deze manier vind ik zelf.

  2. Hoi Marvin, ga je ook een aparte forum site maken voor de S5? of ga je dat gewoon op deze forum doorzetten? ik hoor graag van je!

  3. Ik heb per ongeluk de ‘weer’-app op het startscherm uitgezet en ik kan nergens terugvinden hoe ik dat opnieuw moet aanzetten. Iemand ?

    • Ga naar je overzicht met alle apps, en je ziet bovenin beeld een tab met widgets. Daar staat ie tussen. Leg je vinger erop en hou m even vast, je kunt m dan weer op je startscherm plaatsen.

Laat wat van je horen

*