Eerste benchmark resultaten van de Samsung Galaxy S4 duiken op

Samsung heeft de gewoonte smartphones te maken die qua prestaties tot de absolute top van de markt behoren. Uit de eerste benchmark resultaten blijkt dat dit met de Galaxy S4 niet anders is.

samsung-galaxy-s4-snapdragon-quadrant-benchmark

 

In ieder geval haalt de Galaxy S4 met de Snapdragon 600 quadcore processor in de Quadrant benchmark een uitermate respectabele score van zo’n 12500 punten. Als je bedenkt dat deze score behaald is met een toestel dat waarschijnlijk nog niet over de definitieve software beschikt, belooft dit veel goeds.

Het is ook deze toestelversie die op de Nederlandse markt verwacht wordt. Omdat ons land sinds kort ook is toegetreden tot de landen met een 4G mobiel netwerk, lijkt de keuze voor de Galaxy S4 variant met de Snapdragon processor logisch. Deze is naar verluid een stuk beter geoptimaliseerd voor gebruik op zulke snelle netwerken. Wat natuurlijk een beetje flauw is, is dat de Nederlandse 4G netwerken nogal beperkt zijn op dit moment. Alleen KPN en Hi bieden in een beperkt deel van de randstad een 4G verbinding aan. Maar hopelijk komt hier in de loop van het jaar verbetering in als meerdere providers hun 4G netwerk uitrollen, en uitbreiden.

(via)

Laat wat van je horen

*