Méér Samsung Galaxy S4 benchmarks, nóg minder duidelijkheid

samsung-galaxy-s4-exynos-5-octa-antutuIk weet het, ik weet het: het loopt de spuigaten uit. Gisteren sprak een gerucht een ander gerucht tegen dat eergisteren was opgedoken. Dit laatste gerucht sprak op zijn beurt weer de geruchten van de dagen dáárvoor tegen. En vandaag? Vandaag duikt er informatie op die het gerucht van gisteren weer tegenspreekt. Volg je me nog? Het gaat hier – natuurlijk – nog steeds over de processor van de Samsung Galaxy S4. Maar omdat ik trouw ál het nieuws over de Galaxy S4 breng, zoals je linksboven op de voorpagina van SamsungGalaxyS4.nl kunt lezen, kan deze er ook nog wel bij.

De beste mensen van de bechmark applicatie AnTuTu hebben namelijk laten weten dat er een legitiem lijkende Galaxy S4 in hun resultatendatabase is opgedoken. En weet je wat nu zo grappig is? Deze S4 – codenaam GT-I9500 uiteraard – is uitgerust met de Exynos 5410 SoC en een PowerVR SGX544 grafische processor. Precies de details behorende bij de Exynos 5 Octa processor.

Zullen we het volgende afspreken? Ik verzamel hier gewoon álle berichten over de Galaxy S4, en wie een precieze score bij wil houden van wélk gerucht er wijst op welke processor moet dat zelf maar doen. Deal? Ik zie door de bomen langzamerhand het bos namelijk niet meer.

PS: De Galaxy S4 met Exynos 5 Octa scoorde een respectabele 24894 punten in de AnTuTu test – dat is heel snel, maar niet veel sneller dan bijvoorbeeld de HTC One.

(via)

Reacties

  1. Robert zegt:

    Dan lijkt het erop afgaand van het artikel JP Morgen en deze AnTuTu test dat wij de Exynos proccesor krijgen.. We zullen het over 13 a 14 dagen weten.

  2. Omnius zegt:

    Voor mij persoonlijk is het enige gerucht waarvan ik hoop dat het onwaar is het gerucht dat er geen amoled scherm gebruikt zou worden. Amoled is juist de grote attractie van Galaxy lijn en in mijn ogen het “geheime” ingredient dat de Galaxy tot de meest succesvolle andriod telefoon maakt.

  3. Chofny zegt:

    wat wel verteld moet worden is dat the benchmark app gebaseerd is op een a7 cortex? of is het al helemaal up to date?

Laat wat van je horen

*