‘Samsung Galaxy S4 komt met Android 4.2 – update naar Android 5.0 tijdens de zomer’

Samsung’s Galaxy smartphone serie is synoniem met Google’s Android besturingssysteem – daar hoeven geen misverstanden over te bestaan. De enige gerelateerde vraag die dan nog overblijft is: met welke versie van Android zal de Galaxy S4 op de markt komen? Volgens ‘Koreaanse bronnen’ is het correcte antwoord: ‘met Android 4.2 Jellybean.’

samsung-galaxy-s4-android-5-key-lime-pie-update-zomer

Als je weet hoe een kalender werkt, is dit antwoord natuurlijk allerminst verrassend. Volgens de laatste geruchten komt de Galaxy S4 mogelijk half april op de markt. De volgende grote update voor het Android besturingssysteem wordt waarschijnlijk op 15 mei tijdens Google’s jaarlijkse I/O evenement getoond. En dus zit er weinig anders op voor Samsung dan haar volgende topmodel met Android 4.2 – momenteel de nieuwste versie – uit te rusten. Een update naar de volgende Android versie, waarschijnlijk nummertje 5.0 met de smakelijke bijnaam Key Lime Pie, volgt dan na de zomer.

Het bovenstaande scenario laat zich dus ook zonder bevestiging door ‘Koreaanse bronnen’ prima raden. Maar omdat ik liever af ga op – hopelijk ingewijde – bronnen dan op mijn eigen raadkunsten meld ik het hier toch maar even. Het word weer eens tijd voor écht nieuws!

(via)

Laat wat van je horen

*