Samsung Galaxy S4: Air View en Multi Window

Eén van de vele nieuwe features op de Samsung Galaxy S4 is Air View. Dat een dergelijke interface eraan zat te komen was in feite al bekend, maar nu zien we deze ook live in actie.

samsung-galaxy-s4-air-view

Met Air View kun je de inhoud van email- en andere berichten bekijken, zonder deze stuk voor stuk te moeten selecteren. Ook kun je de inhoud van mappen previewen, zonder er daadwerkelijk in te hoeven ‘duiken’.

Wat mij betreft is het misschien ook wel dé nieuwe feature die ook in de praktijk handig is – op de Galaxy Note 2 is een dergelijk mogelijkheid al ingebouwd, en daar is het simpelweg fijn. Het grote verschil tussen Air View op de Note 2 en de Galaxy S4 is natuurlijk dat je deze laatste gewoon met je vingers, en zonder S Pen stylus kunt gebruiken.

Een groot bijkomend voordeel van Air View op de Galaxy S4, is dat het toestel nu dus ook met handschoenen aan te bedienen is. Erg handig, in de winter!

Ook de Multi Window mogelijkheid is op de Galaxy S4 natuurlijk van de partij. Meerdere apps tegelijk op het scherm tonen en gebruiken was al een van de baanbrekende features op de Galaxy Note 2, en ook de Galaxy S3 beschikt er sinds de laatste update over. En dus was het niet meer dan logisch dat Multi Window ook naar de S4 zou komen.

(via)

Reacties

 1. Kisha zegt:

  Ondanks de juiste instellingen wilt mijn air view en air gesture het niet doen..

 2. Pietje Bell zegt:

  Bij mij werkt het soms scrollen Alleen in ie en niet in Chrome
  De galerij doet niets en dat vind ik wel jammer

 3. Als je die air vieuw optie bij instellingen indrukt krijg je nog wat opties die moet je aan vinken

 4. john995 zegt:

  Slim scrollen werkt ook alleen maar in de standaard internet browser.

 5. als ik air gesture aan druk krijg ik niet nog meer instelling te zien. verder werkt het helemaal niet.

 6. hallo,

  bij mij doet geen 1 functie meer na de update 4.3. ik kon eerst wel air sturen en slim schuiven enz. maar na de update doet niks meer ik kan zelfs niet roteren en heb wel 10 keer terug naar fabriek instellingen gedaan en nog doet die het niet. wat kan ik nu doen ??

  • Hoi sefa
   Wil je eens kijken welke Baseband-versie je hebt?
   dus ff naar [b] instellingen [/b] dan naar [b] Meer [/b] dan naar [b] Toestel info [/b]
   daar zie je ergens Baseband-versie staan.

 7. Ondanks juiste instellingen werkt Air View en Air Gesture niet. Helaas. Iemand een idee?

Laat wat van je horen

*