Samsung Galaxy S4 Activ persafbeelding duikt op

Hij was een tijdje geleden al even te zien op video in het rood, en nu duikt de eerste officiële afbeelding van de Samsung Galaxy S4 Active op – vergezeld van de nodige technische gegevens.

samsung-galaxy-s4-activ-persfoto

 

In tegenstelling tot de eerder deze week onthulde Galaxy S4 Mini, vertoont de S4 Active op hardwaregebied sterke overeenkomsten met de Galaxy S4 zelf: een vijf inch full HD Super Amoled scherm, en Qualcomm’s quad core Snapdragon 600 processor zijn beide aan boord. Alleen op camera gebied doe je als toekomstige Galaxy S4 Active gebruiker concessies: het toestel heeft aan de achterzijde een sensor met ‘maar’ acht megapixels.

Hiervoor in de plaats krijg je dan wel een toestel dat water- en stofdicht is. Vermoedelijk is de behuizing, in tegenstelling tot eerdere geruchten, níet van metaal, maar desalniettemin wel ontzettend stevig uitgevoerd.

Het toestel op de afbeelding is bestemd voor de Amerikaanse provider AT&T, terwijl de datum op het scherm mogelijk een hint is voor de officiële releasedatum van de S4 Active. Vergeet niet dat Samsung op 20 juni een groot evenement in Londen presenteert, waarop naast de Galaxy S4 Mini dus ook de S4 Active uitgebreid voorgesteld zal worden.

Of en wanneer het toestel in ons land in de schappen belandt is – evenals de prijs – nog niet bekend.

(via)

Reacties

  1. Willy Wonka zegt:

    Ach hij zal ook wel een stuk lomper zijn dan de originele Galaxy S4. ik zou eerder een gewone galaxy dan kopen in combinatie met een Otterbox case ofzo.

  2. Richard zegt:

    Die drie knoppen onderaan vind ik er echt niet uit zien. Maar het bied misschien wel concurrentie met de Sony xperia Z.

Laat wat van je horen

*