Samsung Galaxy S4 inmiddels 40 miljoen keer verkocht

Er is de laatste tijd nogal wat afgespeculeerd over de verkoopsuccessen van de Samsung Galaxy S4. Vandaag liet de hoogste baas van Samsung’s mobiele tak – JK Shin – weten dat het toestel inmiddels 40 miljoen keer verkocht is. Daarmee is de S4 met afstand de populairste Android smartphone ooit.

samsung-galaxy-s4-40-miljoen-stuks-verkocht

Nadat in de eerste maand al 10 miljoen Galaxy S4’s een nieuwe eigenaar vonden, waren de verwachtingen rond het toestel hoog gespannen. Inmiddels is de S4 ongeveer een half jaar op de markt, en is het ook nu nog het bestverkopende toestel bij de meeste winkels. De nieuwe cijfers laten zien dat de Galaxy S4 zoals verwacht een groter succes is dan zijn voorganger. Die deed er zes maanden over om tot 30 miljoen verkochte exemplaren tekomen. Daarmee is en blijft de S4 Samsung’s succesvolste smartphone ooit.

Gek genoeg circuleren er af en toe nog steeds geruchten over tegenvallende verkoopaantallen. Zelfs de lancering van de Samsung Galaxy S5 zou vervroegd plaats gaan vinden – net zoals de Galaxy Note 3 vervroegd geïntroduceerd zou worden om dezelfde reden (dit bleek achteraf gezien onzin). Aan de andere kant: zulke geruchten horen natuurlijk ook een beetje bij de ‘status’ van het toestel. Tenslotte wordt ook iedere nieuwe iPhone na enige tijd achtervolgd door (veelal onzinnige) berichten over tegenvallende verkopen.

Al met al kan Samsung tevreden zijn: de Galaxy S4 zet de stijgende lijn van haar Galaxy S serie overtuigend voort, en heeft inmiddels menig record verbroken. Op naar de volgende mijlpaal dus…

(via 1, 2)

Reacties

  1. Hoi Marvin, ik ben nieuw hier en had een vraag over de samsung galaxy s4 ik zou n.l. graag de afbeeldingen van mijn apps gaan reorganiseren op mijn tabbladen ik weet dat je tot 7 tabbladen kunt gaan, en mijn startblad is oke maar bij de volgende zie ik steeds dezelfde apps staan en bovenaan staat er b.v. dat ik daar storyalbum kan maken, en de volgende pagina nog steeds onderaan dezelfde apps en weer wat anders bovenaan Pffff…… is wat ingewikkeld ik krijg het niet naar mijn zin kun je me daarbij helpen? b.v.d. vr. gr. Mieke

  2. ik denk dat bovenstaand bericht hier niet thuishoort maar het lukt me niet anders sorry gr mieke

  3. inmiddels gelukt!!!!! YES!!!!! Top telefoon

Laat wat van je horen

*