En dáár is de Samsung Galaxy S4 met 32 GB opslagcapaciteit

Geheel volgens de bekende gang van zaken was het even wachten, maar daar is hij dan: de Samsung Galaxy S4 met 32 gigabyte opslagcapaciteit. Hij is nog lang niet overal leverbaar, maar nota bene Vodafone heeft ‘m al wel in het assortiment.

samsung-galaxy-s4-32-gb-vodafone

Nadat onlangs al Samsung’s Galaxy Note 3 standaard met 32 GB opslagruimte in de schappen belandde, was het slechts een kwestie van aftellen tot (eindelijk!) de 32 GB versie van de Galaxy S4 zou arriveren.

Natuurlijk is de 32 GB Galaxy S4 wel iets duurder dan de toestelversie met 16 GB ruimte, maar al met al valt het prijsverschil mee. Bij Vodafone moet je bijvoorbeeld niets bijbetalen bij een abonnementsprijs van € 45,- per maand. Als je alle kosten op een hoop gooit en vervolgens omrekent naar één overzichtelijke maandprijs (toestelprijs+abonnement+aansluitkosten, per maand), komt dit uit op € 46,25 – de 16 GB variant was voorheen bij Vodafone maar anderhalve euro per maand goedkoper.

Maargoed, check zelf alle details en mogelijkheden HIER.

Reacties

 1. kraanmachinist zegt:

  laten ze eerst maar eens een link of app maken , van samsung uit,, zo dat je je micro sd kaart kan lezen en gebruiken.
  dus ik bedoel niet het eigen geheugen van de s4 zo als telefoon opslag en de eigen sd intern,,maar de gekochte micro sd kaar die je er in moet stoppen, want daar kun je nog steeds niks mee doen
  gr. kraanmachinist

  • dat kan je ook… je kan je micro sd kaart lezen / inzien en dingen daar in opslaan als je dat bedoelt. Ga naar je Apps menu -> mijn bestanden -> alle bestanden -> SD memory card en voila.

 2. kraanmachinist zegt:

  okey okey, ik kan het kaartje wel in mijn telefoon zien , en hij heeft enkele onderwerpen, zo als adriod ,, lost dir. dicm,, media maar ik kan niks openen.
  er zouden navi kaarten op moeten staan van frankrijk duitsland en oostenrijk,,, en ergens wat foto,s en muziek.
  maar ik kan dus niks openen ergens, op mijn samsung s2 deed dit kaartje het perfect.
  m.v.g. kraanmachinist

 3. Beste kraan machinist, no offence, maar weet niet waar je het over hebt, sd kaart 32 gig werkt perfect in s4, ff formateren ofzo??

  fikri heeft gelijk werkt gewoon super hoor, of jij moet defect hebben?

  • kraanmachinist zegt:

   dank voor de reacties al vast….
   kan ik mijn micro sd kaartje formatteren in mijn s4? of moet ik dat doen op de pc met een card reader?
   of zal ik maar een heel nieuw kaartje kopen, die zijn niet zo duur meer
   wel jammer van de nav kaarten dan die er op staan en foto,s, maar ja dat is over nieuw te laden….. kraanmachinist

 4. je moet wel wat op je sd kaart hebben opgeslagen wil je er iets in kunnen zien… weet je zeker dat je maps op je sd kaart hebt bewaard en niet op je telefoon?

 5. Ik heb de S4 32GB gekocht bij USED PRODUCTS Hengelo, maar bij toestel info staat dat hij slechts 23,8… GB heeft.

  Hoe kan dit?
  IPhone rond 30GB af naar 32GB, dat is te begrijpen..

  Maar 24 afronden naar 32 is heel apart in mijn ogen?

  • als je telefoon helemaal leeg zou zijn… dus geen apps enz. dan zou je de volle 32GB in je telefoon hebben. maar aangezien je telefoon vol apps en andere dingen in zitten is er nog maar 24GB beschikbaar. er zit dus wel degelijk 32GB aan geheugen in je telefoon… maar alleen 24GB is beschikbaar.

 6. Jean-Pierre zegt:

  Misschien dat kraanmachinist bedoelt dat je nog steeds niet alles wat je bijv installeert op je sd kaart krijgt zonder dat je interne geheugen ook plek kwijt raakt?

  Bijv Fifa14 geeft aan 1.72gb te zijn qua app grote en heb de app echt op de sd kaart staan ( geeft zelfs aan dat er maar 24.72mb via intern geheugen geïnstalleerd is als je bij applicatiebeheer en dan Fifa14 kijkt ).

  Maar bij opslag geeft hij aan 672mb totsal gebruikt te hebben van mijn 8gb kaartje. Terwijl mijn interne geheugen aangeeft dat hij 7.2gb van de 9gb verbruikt heeft en ik zelf amper apps daar geïnstalleerd heb. Als ik dan Fifa14 weer verwijder heb ik op de sd kaart 642mb verbruikt maar plots wel maar weer 5.5gb van het interne geheugen verbruikt. Hij zet dus zeker niet alles op de sd kaart wat wel zou moeten lijkt me.

 7. Jean-Pierre zegt:

  Sorry, had nog niet goed door gelezen, kraanmachinist zijn probleem was iets anders…

  Echter blijft het wel vreemd dat hij dus een app nog steeds wel via intern geheugen installeert maar aangeeft dat het bijna helemaal op de sd kaart staat.

Laat wat van je horen

*