Samsung Galaxy S4 30.000 keer voorbesteld in Nederland

Tijdens de officiële perspresentatie van de Samsung Galaxy S4 liet Geert Mol – marketingchef van Samsung – weten dat er de afgelopen weken 30.000 toestellen zijn voorbesteld. Hiermee is de Galaxy S4 in één klap de best verkopende telefoon in ons land.

samsung-galaxy-s4-zijkant

Hiermee is ook gelijk de verklaring geleverd waarom sommige mensen iets langer op hun gereserveerde toestel zullen moeten wachten dan gehoopt: de vraag is gewoon groter dan verwacht.

Samsung zelf verwacht dat de vermeende ‘schaarste’ niet lang zal gaan duren. Hoewel de eerste levering, die vandaag in ons land arriveert, nog niet álle voorbestellingen dekt, zullen volgende leveringen niet lang op zich laten wachten – aldus Mol.

(via)

Reacties

 1. Ik heb dus al één van de toestellen die vandaag geleverd zijn! Ik moet er wel tot donderdag 2 mei op wachten, maar ja dat vind ik in dit geval niet erg. Ben er toch niet t/m woensdag 🙂

 2. Willy Wonka zegt:

  Beetje raar dat ze vandaag pas arriveren en morgen al in de verkoop moeten liggen. Je zou verwachten dat ze de toestellen een dag eerder leveren. Zodat bedrijven de pre-orders op tijd de deur uit kunnen doen.

  • Ik ben het daar helemaal mee eens !!
   Die pre-order slaat dan helemaal nergens op ik kan dan liever zorgen dat ik bij 1 van de telecom gewoon als eerste naar binnen loop, en dan heb je nog betere acties ook.
   Helemaal voor niks gepre-orderd als iedereen gewoon eentje in de shop kan halen.
   Het gaat overigs over t-mobile.

 3. Tja ieder zijn eigen keus. Maar ik krijg m morgen binnen 😉

 4. hallo,

  Wie weet dat ,je hebt een pre-order geplaatst bij Vodafone,krijg je hem dan morgen thuis ?????

  Iedereen die hem heeft gesteld ,heel veel plezier ermee !!!!!!!!!!!!!!!

 5. huzaar zegt:

  Toen ik anmorgen opstond was de levertijd bij HI 8 april, rond half 10 was ze verschoven naar 15 mei en nu staat ze op 2 mei. volgende week donderdag dus. Hopelijk. maar in elk geval niet morgen

  • Las ergens op een andere forum dat iemand de s4 donderdag had besteld via HI en ze had hem gister al binnen ??? :-S. Terwijl ik m’n ABO 12 april heb verlengd en pas 2 mei binnen krijg (als het goed is) dus dat pre-order gedoe is nergens goed voor

Laat wat van je horen

*