Samsung begint in april met trainingen voor de Galaxy S4

Alle wilde geruchten rond een vervroegde release van de Samsung Galaxy S4 ten spijt, lijkt het er toch écht op dat het toestel pas tegen mei op de markt zal komen. Dit is vandaag weer eens bevestigd door het nieuws dat Samsung in april begint met trainingen voor de Galaxy S4 – trainingen voor het ondersteunend personeel, zogezegd.

samsung-galaxy-s4-training-april

Hoewel een nieuwe toestel als de Galaxy S4 onder volledige geheimhouding wordt ontwikkeld, moet er vroeg of laat natuurlijk het één en ander voorbereid worden, zodat gebruikers direct na de release de nodige technische ondersteuning vanuit Samsung zelf kunnen krijgen. Hiervoor moet wereldwijd een enorm aantal medewerkers getraind worden in de aanloop naar het moment dat de S4 in de winkels ligt.

Als het begin van deze trainingen in april valt, is het duidelijk dat het toestel dus niet vóór, en zeer waarschijnlijk niet tijdens april verkrijgbaar zal zijn, wat niet meer dan logisch is: mei is de afgelopen jaren altijd dé maand geweest waarin Samsung haar nieuwe topmodel smartphone op de markt heeft gebracht. En er zijn maar weinig – lees: geen – redenen om aan te nemen dat het dit jaar anders zal verlopen.

(via)

Laat wat van je horen

*