Rode Samsung Galaxy S4 vanaf augustus exclusief bij The Phonehouse

Naast de nu al verkrijgbare zwarte en witte versie van de Samsung Galaxy S4, zijn er nog meer kleuren in aantocht – tot zover niks nieuws onder de zon. Maar nu worden eindelijk langzaam concrete details – welke kleur, waar en wanneer? – duidelijk, in ieder geval met betrekking tot de Aurora Red Samsung Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-rood-releasedatum

Deze zal namelijk vanaf augustus in ons land te koop zijn, en wel exclusief via The Phonehouse. Een precieze prijs is helaas dan weer niet bekend – maar ik schat de kans groot dat deze dezelfde zal zijn als van de witte en zwarte toestelvarianten.

Het wachten is nu op de blauwe, paarse, en bruine – Blue Arctic, Purple Mirage en Brown Autumn – Galaxy S. Hierover hopelijk binnenkort meer details.

(via ThePhonehouse)

Reacties

  1. Dorithm zegt:

    Toch na de zomer 🙁 Dacht ik al. En nu alleen nog maar de rode :O Ik zou graag de bruine willen. Maar mijn abonnement loopt 21 augustus af.. Ze zullen wel niet daarvoor komen. Had al zon vermoeden. Dan ga ik toch maar de zwarte bestellen binnenkort. Moet toch eens gaan verlengen.

  2. Probeer de Samsung S4 Red Aurora te vinden op internet en/of i n de winkels (o.a. Phonehouse) maar kan ‘m daar niet vinden. Nog niet op de markt?

Laat wat van je horen

*