Productcode Galaxy S4 bevestigd (GT-I9500), toestel komt in het zwart en wit

Iedereen die er op geregelde basis wakker van ligt, kan nu opgelucht ademhalen: de Samsung Galaxy S4 lijkt definitief door het leven te gaan met de productcode GT-I9500. Daarnaast zal het toestel, in tegenstelling tot de Galaxy S3, vanaf het begin in ‘good old’ zwart verkrijgbaar zijn naast een witte variant.

galaxy-s4-gt-i9500-kleuren-zwart-wit

Een paar maanden geleden was verwarring rond de productcode van de Galaxy S4 nog aanleiding tot geruchten over het besturingssysteem van het toestel. De code GT-I9500 was namelijk al bekend van een prototype smartphone met het Tizen besturingssysteem, terwijl de Galaxy S serie, en dus ook de S4, toch écht bestaat uit Android toestellen.  Nu lijkt het dan bevestigd dat de Galaxy S4 inderdaad de code GT-I9500 heeft meegekregen, en het Tizen prototype heeft hopelijk een fijne nieuwe code gekregen.

Daarnaast schijnt Samsung voor de Galaxy S4 weer te kiezen voor de ‘klassieke’ smartphone kleuren zwart en wit. De Galaxy S3 kwam vorig jaar nog in een blauwe variant op de markt, pas maanden later gevolgd door de zwarte versie.

Zelf vind ik de productcode van de Galaxy S4 – net als de meeste lezers hier waarschijnlijk – minder interessant. Dat Samsung kiest voor een écht zwarte versie van het toestel vind ik dan weer wel goed nieuws. Eén van de sterkste features van de Galaxy S serie telefoons blijft toch het Amoled scherm. Typerend voor deze schermen is het ontzettend hoge contrast: een zwart scherm is ook echt pikzwart. In combinatie met een echt zwarte body ziet dit er gewoon ontzettend mooi uit.

Of zie jij liever een nog bontere selectie in winkels liggen? Rood, geel, groen, paars?

(via)

 

Reacties

 1. Maartje zegt:

  Een roze lijkt me wel wat, speciaal voor de dames 🙂

  • Ow, en die komt ook! Samsung brengt van de meeste toestellen ook een roze versie op de markt (alleen niet altijd in Nederland helaas)

 2. laurens zegt:

  kan misschien de gt-i9400 een mini versie van de s4 zijn?
  Of zoiets als een galaxy advance 2?
  Of zeg ik nu gewoon dikke bullshit?

Laat wat van je horen

*