Privyet! Onthulling Samsung Galaxy S4 in Rusland?

De geruchten rond de onthulling van Samsung’s Galaxy S4 worden met de dag concreter. En opzienbarender. Vandaag wordt er gespeculeerd dat Samsung het toestel mogelijk in Rusland, Moskou eventueel, zal introduceren.

onthulling-galaxy-s4-rusland-moskou

Dit gerucht is gebaseerd op Samsung’s recente gewoonte – voor zover je één keer een gewoonte kunt noemen – om de locatie van haar Unpacked evenement te verbinden met haar sponsorschap van de Olympische Spelen. En omdat de Winterspelen in 2014 in de Russische stad Sochi worden gehouden, zou Rusland tevens kandidaat zijn voor de onthulling van de Galaxy S4.

Persoonlijk schat ik de kans op een Russische Unpacked – mogelijke datum: 15 maart – relatief klein. Aan de andere kant, het oostelijk deel van Europa is een sterk groeiende markt voor Samsung’s smartphones, dus helemaal onstrategisch zou een dergelijke keus ook weer niet zijn. Toch lijkt me dit gerucht er eentje die het best te verteren is met een flinke slok vodka, dat wil zeggen: hoe minder nuchter ik erover nadenk, hoe geloofwaardiger het lijkt.

Maar ik sla de plank graag mis. Wat denk jij?

(via)

Reacties

 1. ik denk zeker niet in Rusland!!!

 2. laurens zegt:

  maakt mij niet zoveel uit waar en wanneer die uitkomt in het buitenland.
  wat mij echt boeit is wanneer hij verkrijgbaar is in nederland!

 3. Hans Janssen zegt:

  Rusland zou wel een stunt zijn.

  Maarre mij boeien de definitieve specs meer!

Laat wat van je horen

*