Preview van Android 4.3 op de Samsung Galaxy S4

De Android 4.3 update voor de Samsung Galaxy S4 komt eraan, dat is al even duidelijk, en vorige week zagen we al een paar niet erg veelzeggende schermafbeeldingen van een vroege versie ervan op het toestel. Meer komen we te weten in de onderstaande video, waar de nieuwe firmware in volle glorie wordt gedemonstreerd.

samsung-galaxy-s4-android-4-3-preview

Het zijn uiteraard de mensen van Sammobile die de hand wisten te leggen op de nieuwe software, die vanaf oktober naar de Galaxy S4 zal worden uitgerold. Met Android 4.3 aan boord schijnt te Galaxy S4 sneller, en vooral soepeler te draaien. Ook Samsung’s Knox pakket – dat sinds de laatste update al op de achtergrond aanwezig is, maar bij sommige gebruikers voor problemen zorgt – is geactiveerd.

Daarnaast zal ook ondersteuning voor de Galaxy Gear smartwatch na de update op de S4 aanwezig zijn, evenals een gloednieuwe Leesmodus en een verbeterd toetsenbord. Toch zijn de voornaamste veranderingen eerder achter de schermen te vinden, getuige de verbeterde prestaties van het toestel. Wie stapels nieuwe features en veranderingen in de interface verwacht komt vooralsnog bedrogen uit.

Als je niet kunt wachten, en zelf de nieuwe firmware wilt flashen, vind je alles wat je nodig hebt bij Sammobile HIER.

(via)

Reacties

  1. Enig idee wanneer deze maand (Oktober) deze uitkomt? De laatste update van S4 4.2.2 heeft namelijk nog wat instabiliteit!

Laat wat van je horen

*