Pre-orders van de Samsung Galaxy S4 overtreffen die van de Galaxy S3

Met de nieuwe Galaxy S4 heeft Samsung één fiks doel gesteld: het succes van de Galaxy S3 herhalen, en natuurlijk als het even kan overtreffen. En hoewel het in feite nog veel te vroeg is om conclusies te trekken, laten een grote Engelse retailer nu al weten dat het aantal reserveringen van de Galaxy S4 die van de Galaxy S3 vorig jaar doet verbleken.

samsung-galaxy-s4-naast-s3-preorders

Galaxy S4 en S3 gebroederlijk naast elkaar

Hoe dit momenteel is Nederland zit, weet ik niet precies. De meeste mogelijkheden om hier een Galaxy S4 te reserveren bestaan pas sinds een paar uur, dus als het in Engeland eigenlijk al wat vroeg is om dingen te concluderen, dan geldt dit in ons land dubbel en dwars.

Dit neemt niet weg dat de verwachtingen rond de Galaxy S4 wel degelijk – en terecht – hoog gespannen zijn. Van de Galaxy S3 gingen er inmiddels ruim 50 miljoen over de toonbank, in iets minder dan een jaar tijd. De lat voor de S4 ligt zo’n beetje op het dubbele aantal. Daarvoor brengt het toestel dan ook een flink aantal dikke verbeteringen met zich mee, zoals het 1080p full HD Super Amoled scherm, de 13 megapixel camera, en een interface waarbij je het scherm vaak niet eens meer hoeft aan te raken.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik de Galaxy S4 in handen heb (en ja, dan lees je er hier op SamsungGalaxyS4.nl natuurlijk alles over).

Wil jij weten wat de huidige opties zijn als je een S4 in Nederland wilt reserveren? Check dan HIER ons overzicht!

(via)

Laat wat van je horen

*