Vier weken met de Samsung Galaxy S4

Zo zit je maanden te wachten op de komst van de Samsung Galaxy S4, en zo heb je ‘m inmiddels alweer vier weken in je broekzak. Tijd om wat praktijkervaringen samen te vatten in onze review van het toestel dus.

20130530_093806

Zoals je zult merken ligt de nadruk vooral op hoe de Galaxy S4 nu eigenlijk is in het dagelijks gebruik – geen lange verhandelingen over alle mogelijkheden en opties. Zonder verder iets te verklappen, is het duidelijk dat de S4 één groot probleem veroorzaakt: ik wil nooit meer een smartphone zónder 1080p full HD Amoled scherm 😉

Check dus onze volledige Samsung Galaxy S4 review HIER.

Reacties

 1. Esmee zegt:

  Ik heb problemen met de wifi, zowel bij mij als bij iemand anders thuis.
  Heb je hier ook problemen mee gehad en er een oplossing voor gevonden? Ik hoop dat je me kan helpen.

 2. Vraagje, laat ik voorop stellen dat ik heel tevreden met de s4 ben. Maar als ik een foto maak en ik kijk hem terug is ie perfect, mooi scherp en echt kwalitatief heel goed. Ook in je eigen galerij of album. Zodra ik echter deze foto verstuur naar facebook , wassap of naar een vriend/ vriendin lijkt de kwaliteit ineens stukken minder, ofja dat lijkt niet dat is zo….Wat heb ik dan aan zo’n goede kwaliteit camera als zodra je een foto verstuurt de kwaliteit weer heel ‘normaal’ is?

  nog iemand met dit probleem??

  • Emiel zegt:

   Dat komt omdat de telefoon de foto dan comprimerd. (Dan maakt hij de foto kleiner om hem beter te kunnen versturen) dit heeft niks te maken met de telefoon zelf. Dit werkt zo met Whatsapp, Facebook en elk ander social netwerk

 3. Pieter zegt:

  Goede conclusie Marvin. Dat beelscherm is geweldig.
  Soms doe ik niks met de telefoon, maar kijk ik alleen hoe scherp het is.

Laat wat van je horen

*