Persfoto van de Samsung Galaxy S4 uitgelekt?

Oei, dit is wel heel vroeg in het jaar voor een persfoto van de Samsung Galaxy S4! Wat mij betreft zijn er veel twijfels over de authenticiteit van de afbeelding, maar de bron – Sammobile – is normaal gesproken wel geloofwaardig.

image

De bovenstaande foto is gemaakt van een computerscherm waarop de afbeelding van de Galaxy S4 te zien zou zijn. Dit verklaart in ieder geval – tot op zekere hoogte – de vreemde reflectie.

Opvallend – en enigszins ‘verdacht’ – is het ontbreken van de Home knop. Aan de ene kant zien we steeds meer smartphones zonder zo’n fysieke knop op de voorkant van het toestel, aan de andere kant is deze toets inmiddels kenmerkend voor Samsung’s Galaxy S serie. Of Samsung deze écht weg zou laten is nog maar de vraag.

Naast deze puntjes, zijn er natuurlijk nog algemene twijfels bij deze foto. Het is wel erg vroeg voor een dergelijke afbeelding, en met de Galaxy S3 toonde Samsung al aan haar beveiliging als geen andere fabrikant op orde te hebben. Dat ontwerp bleef geheim tot kort voor de onthulling.

Al met al zijn er genoeg redenen om aan te nemen dat deze afbeelding niet écht de Samsung Galaxy S4 toont. Maar helemaal zeker is het natuurlijk niet. Wat denk jij?

Reacties

 1. Ik hoop dat de afmeting gelijk is aan die van de Galaxy S2, de S3 vind ik al te groot!

 2. Dit is volgens mij een gephotoshopde versie van de JiaYu G4.

 3. Dit is overduidelijk een gefotoshopte Galaxy S3, ietsje langer gemaakt en de home knop weggeveegd. 100% Fake en reken maar dat de Galaxy S4 een ander uiterlijk gaat krijgen.

 4. samsung fan zegt:

  Ik hoop dat de samsung s4 dunner en lichter wordt en zonder de rand mooi en strak af gewerkt.
  hoeft niet veel groter scherm.

  wat me wel leuk lijkt is de projectie functie om te mailen en sms via de tafel en niet via de telefoon.

 5. ziet er erg gefackt uit

Laat wat van je horen

*