Ownee, niet wéér: ‘Onthulling Samsung Galaxy S4 in februari’ (+een stunt mocht dit kloppen)

De nieuwsgierigheid naar de Samsung Galaxy S4 is zó ontzettend groot dat ieder evenement waar de Koreanen aan deelnemen wordt gebombardeerd tot ‘mogelijke onthulling’. Zo ook met het Samsung Forum, dat van 4 tot 6 februari in Monaco wordt gehouden.

samsung-galaxy-s4-monaco

Op zich is Monaco natuurlijk de perfecte plek om een nieuw topmodel smartphone te presenteren – sterker nog: het is voor maar weinig dingen níet de perfecte plek. Toch zijn er genoeg redenen te verzinnen waarom we de Galaxy S4 niet al begin februari zullen zien.

Ten eerste doen er ieder jaar opnieuw de wildste geruchten de ronde over de datum waarop Samsung haar nieuwe Galaxy topmodel op de markt brengt. En ieder jaar opnieuw gebeurt dit weer in mei. Een onthulling begin februari zou de kloof tussen onthulling en release wel erg groot maken – iets wat Samsung sinds de Galaxy S3 juist probeert te voorkomen…

… door – en dat is dan ten tweede – een eigen Unpacked Evenement te organiseren. En het liefst eentje die geen deel uitmaakt van een of ander groter evenement, zodat álle ogen van de pers alleen maar op het nieuwe toestel gericht zijn. Álle belangrijke Samsung smartphones zijn de laatste jaren op een Unpacked evenement geïntroduceerd. Het Samsung Forum in Monaco is géén Unpacked evenement. Tenminste, daar het lijkt vooralsnog absoluut niet op.

En ten derde: de Galaxy S3 verkoopt nog steeds waanzinnig goed. Er is voor Samsung op dit moment geen enkele reden om dat toestel ‘vervroegd’ naar de tweede rang te degraderen.

Wél zullen we in Monaco ‘major announcements’ zien, bijvoorbeeld op het gebied van televisies, camera’s, laptops of eventueel tablets – het repertoire van producten van Samsung’s European Forum, februari 2012. Misschien dat we zelfs een glimp opvangen van de veelbesproken flexibele schermen (waar de Galaxy S4 niet over gaat beschikken).

Dus de Galaxy S4 begin februari in Monaco? Nee. En mocht het tóch gebeuren eten wij hier op SamsungGalaxyS4.nl demonstratief een pet op. Rauw. Lijkt je dit laatste een goed idee? Volg ons dan op Facebook, zodat je geen hap van die pet hoeft te missen 😉

(via)

Laat wat van je horen

*