Originele flip en S View covers voor de Samsung Galaxy S4 nu leverbaar (update: nu in meerdere kleuren)

samsung-galaxy-s4-s-view-cover-zwart-wit

S View Covers

Wie onze Samsung Galaxy S4 accessoire pagina een beetje in de gaten houdt, kon het al zien: de originele flip covers voor het toestel zijn vanaf nu leverbaar.

De speciale flip cover beschermt met name de voorkant van de Galaxy S4, zonder dat het toestel er heel veel dikker op wordt. De achterkant van de flip cover vervangt namelijk de standaard batterijklep van het toestel.

De Polaris White en Nova Black flip covers kosten € 27,95 bij MobielBereikbaar (wit HIER, zwart HIER). Beiden zijn uit voorraad leverbaar. Ook de S View Cover – met dat speciale venster voor de belangrijkste meldingen – is per direct leverbaar voor € 34,95 (wit HIER, zwart HIER)!

Update:

En inmiddels zijn ook de blauwe (HIER), groene (HIER), gele (HIER), en oranje (HIER) Flip Covers verkrijgbaar. Prijs: € 27,95. Alleen op de roze variant moeten we nog even wachten.

samsung-galaxy-s4-flipcover-kleuren

Flip Covers!

Reacties

 1. Heel gaaf. Ik denk dat ik nog wel even ga wachten op de wat vrolijkere kleurtjes 🙂

 2. Willy Wonka zegt:

  Ik heb gewoon een lederen pouch besteld van Spiggen, krijg je nu een gratis Crystal screen protector bij. Daarnaast ook de Glass.T Slim screen protector besteld, deze is niet gemaakt v plastic maar een dun laagje glas. Scherm blijft mooi scherp zonder vertekeningen van die plastic rommel en heeft een anti vingervlekker laag. Die Glass screen protectors kosten wel wat, maar dan heb je wel kwaliteit en is makkelijk aan te brengen.

 3. Unknown4ever zegt:

  Je kunt deze covers al in de ‘vrolijke’ kleuren bestellen bij pdashop.nl, maar dan kost dat wel meer.

 4. zjorzz zegt:

  Sinds gisteren heb ik de originele flipcover op mijn S4 zitten. Het lijkt erop dat het toestel nu telkens erg opwarmt, hij is gisteren zelfs uitgevallen nadat hij te warm was geworden. Ik heb dat nog niet eerder gehad, nu met de cover wel. Zijn er meer mensen met dat probleem? Ik heb iets gehoord over een storend magnetisch veld in de cover, geen idee of dat onzin is…

  • niet tevreden zegt:

   Ik heb gewoon een cover die de achterzijde bedekt. Het opwarmen herken ik wel. Soms, vanuit het niets, begint het toestel op te warmen tot een behoorlijke temperatuur.
   Een andere klacht die ik heb is de batterijduur. Zonder veel gebruikt te maken van het toestel en met alle mogelijke app’s uitgeschakeld haalt het toestel net een halve dag.
   Dacht dat de Samsung beter was dan mn iPhone maar op dit vlak is iPhone de winnaar.

   • jokertje zegt:

    ben ik niet met je eens
    als je hem gewoon gebruikt haalt die van mij langer dan 24 uur
    bij veelvuldig gebruik zoals veel spelletjes is hij wel eerder leeg na 24 uur

    het hangt sterk af van wat je er mee doet

    gr

 5. hello kitty zegt:

  Valt erg tegen,voorkant sluit niet mooi,blijft open staan. Hard kunstof klepje was beter geweest.

 6. Jammer! Valt heel erg tegen! Klepje blijft openstaan en is vlijmscherp!

 7. ik heb net zo’n view cover gehaald maar het scherm reageert er niet op. welke instelling moet ik veranderen want ik begrijp overal dat dat automatisch moet gaan

Laat wat van je horen

*