Onthulling Samsung Galaxy S4 op 22 maart in de VS? (update: het zou wel eens zo kunnen zijn!)

Noumoe, dat ijzer gesmeed moet worden als het heet is, lijkt me volledig duidelijk. Maar over de opeenstapeling van geruchten over de Samsung Galaxy S4 vandaag verbaas zelfs ik me wel. Uit Zuid-Korea zelf komt het nieuwtje dat Samsung op 22 maart een evenement zal houden in de Verenigde Staten, en dat het hier mogelijk om de introductie van niets minder dan de Galaxy S4 gaat.

galaxy-s4-22-maart-unpacked-onthulling-vs

Normaal gesproken ben ik de eerste die zegt dat we een beetje moeten oppassen om íedere gebeurtenis rond Samsung te interpreteren als de mogelijke onthullingsdatum van de Galaxy S4. Maar eerder vandaag nog werd al duidelijk dat het toestel wel degelijk in maart het levenslicht zou kunnen zien. Tel daarbij op dat nota bene de bron van het nieuws – Asia Economic – reden ziet om te vermelden dat het hier inderdaad om de Galaxy S4 gaat, en menig smartphone-liefhebbend hart gaat sneller kloppen.

Dus. Is het waar? Zou het kunnen, de Galaxy S4 op 22 maart?

Het zou op zich wel grappig zijn dat Samsung het toestel onthult in wat inmiddels voor de Koreanen toch een beetje het hol van de leeuw is, gezien de felle concurrentie strijd – op de markt en in de rechtszaal – met Apple. Voorlopig is het nog even afwachten geblazen tot Samsung daadwerkelijk het Unpacked evenement op 22 maart bevestigt.

The plot thickens, zogezegd…

Update:

Zoals onze Engelstalige vriend ‘galaxy‘ hieronder in zijn reactie geheel terecht opmerkt, is de bron van dit ’22 maart gerucht’ dezelfde – Asia Economic – dezelfde die half november voorspelde dat Samsung op de Consumer Electronics Show een 4,99 Full HD Super Amoled scherm zou tonen. Deze voorspelling bleek, zoals nu duidelijk is, nogal middenin de roos. Al met al een reden om deze datum toch maar ontzettend serieus te nemen.

(via)

Reacties

  1. Back in November, asiae also reported that Samsung would show a 4.99″ FHD AMOLED on CES. They were spot on. Now that info from sammobile’s insiders is consistent with this, I think there’s a huge chance that these rumors are true.

Laat wat van je horen

*