Onthulling Samsung Galaxy S4 met evenement op Times Square in New York (+hints over het materiaalgebruik?)

Samsung gaat groots uitpakken met de onthulling van de Galaxy S4, getuige de onderstaande flyer. Met deze unieke move maakt Samsung van de introductie een evenement dat niet alleen bedoeld is voor de pers, maar ook voor de gewone gebruiker.

samsung-galaxy-s4-times-square

Gisteren meldde ik hier nog dat er voor niet-uitgenodigden weinig te doen zou zijn tijdens Samsung’s Unpacked evenement – nu dus gevolgd door het geluid van een plank die flink misgeslagen wordt.

Op Times Square zal het evenement zelf, dat plaatvindt in de Radio City Music Hall, live te volgen zijn. En als ik de flyer mag geloven, is er zelfs gelegenheid om kennis te maken met de Galaxy S4 zelf. Ik kan me de laatste onthulling van een belangrijke smartphone niet herinneren, waarbij de fabrikant ook het niet-journalistieke publiek zo direct bij een introductie betrekt. Dat Samsung op PR gebied de laatste jaren interessante lessen heeft geleerd, komt niet als een verrassing.

Overigens is de getoonde flyer ook om een andere reden interessant: het getal vier is voorzien van een metaalachtige glans, terwijl de achtergrond sterk hint naar glas (met stippen erachter?). Of dit iets zegt over de materiaalkeuze van de Galaxy S4? Zegt u het maar, Joost!

Reacties

  1. En de 4 in 3d dus mischien een 3d beeldscherm??

  2. met deze flyer zou je ook kunnen verwijzen naar het ontwerp op deze site van Daniel UY en dat vind ik best oke hoor 🙂

Laat wat van je horen

*