Nieuwe vermeende afbeelding Samsung Galaxy S4 duikt op

Alsof het allemaal nog niet genoeg was vandaag – geruchten over releasedatum, batterij en kleuren, gevolgd door een mogelijke datum voor de onthulling – duikt er ook nog even een afbeelding op. Van de Samsung Galaxy S4 wel te verstaan. Of, dat wil het verhaal ons doen geloven.

samsung-galaxy-s-4-persafbeelding

De bovenstaande afbeelding stond in een map op Picasa, met de weinig verhullende naam ‘Galaxy S IV GT-I9500 Product Image’. En inderdaad, dan gaan er bij mij natuurlijk wat rode zwaailampen aan. Alsof iemand die in de positie is dat hij afbeeldingen van de Galaxy S4 in bezit heeft (nota een middelbaar scholier uit Hongkong in dit geval) ze zomaar publiekelijk online rond laat slingeren.

De afbeelding zelf komt op een of andere manier ook niet bijster geloofwaardig over – eerder lijkt het een montage van een aantal bestaande Samsung smartphones, waar hooguit wat kleine details door Photoshop zijn gehaald. De interface zelf ziet eruit alsof de designafdeling van Samsung het afgelopen jaar met name in de kantine doorbracht, of, met andere woorden: nogal hetzelfde als die van toestellen als de Note 2 en de Galaxy S3.

Aan de andere kant: pas als Samsung de Galaxy S4 onthult zullen we zeker weten óf deze afbeelding zo nep is als hij lijkt. Tot die tijd is in spanning afwachten de enige optie.

(via)

 

 

Laat wat van je horen

*