Nederlandse handleiding Samsung Galaxy S4

Eerder al was de Engelstalige handleiding van de Samsung Galaxy S4 opgedoken. Maar wie ‘m liever in het Nederlands doorspit – bijvoorbeeld als voorpret terwijl je op jouw exemplaar van het toestel wacht – kan nu zijn danwel haar hart ophalen.

samsung-galaxy-s4-handleiding-nederlands

De handleiding is – zoals je van een smartphone met zoveel features mag verwachten – niet bepaald kort, of bondig. De PDF file is 50 MB groot, en bevat bijna 150 pagina’s. Je vindt ‘m HIER.

Veel plezier ermee, en laat het even weten als je iets tegenkomt dat nieuw, opvallend, of anderszins interessant is!

Reacties

 1. Is de handleiding ook te downloaden? Leuk plaatje maar kan er niks mee

  • Dinant zegt:

   Hoi Ria;
   Ik weet niet of het je inmiddels gelukt is,
   Maar in de tekst staat “Je vindt hem HIER.”
   Het woordje HIER bevat de link naar het pdf bestand.
   Het zal nu wel lukken.

   Groeten Dinant

 2. Elvire zegt:

  Hoe kan ik office outlook koppelen aan mijn Galaxy s4?

  • Jeffrey zegt:

   Is dat microsoft office outlook of gewoon outlook.com?

   Voor outlook.com heeft een app om je email te ontvangen en voor ms office outlook zul je waarschijnlijk en de ingebouwde email app moetten kunnen doen. Je moet waarschijnlijk de inkomende en uitgaande server dan handmatig invullen

 3. j.breider zegt:

  In begin stond ik perplex ik drikte zo maar op de toestel en wat gebeurde kreeg ik een vierkant blokje met de allermooiste kleuren helaas is het me niet meer gelukt. Hoe ka dit!
  Mv gr j.breider

 4. Melissa zegt:

  Mijn Samsung galaxy S4 stuurt mijn smsjes door naar mijn mail, kan dit ook uit??

  Alvast bedankt

 5. Je link doet het niet!

 6. ik heb een wachtwoord voor pauze ontgrendeling ingezet. Gek genoeg werkt ie niet meer, dus toch vergeten. Weet iemand hoe het gereset moet worden?

 7. Wanneer het toestel (galaxy S4) een nieuwe email binnenhaalt, geeft het een geluidje. Ik slaag er niet in om die opdracht ongedaan te maken. Iemand enig idee (de handleiding brengt ook geen uitkomst)?

 8. ivm air gesture ed, ik heb alle balkjes mooi naar rechts verschoven zoals gevraagd in de handleiding en er gebeurd niks, wat doe ik mis?

 9. De nederlandstalige vesie van de handleiding van de Galaxy S4 is niet te openen. Bij het klikken op HIER en vervolgens op het PDF-document wordt aangegeven dat de naam / pad niet begint met iets als %PDF. Hoe kan ik toch aan de nederlandse versie komen?

  • margot bruynseels zegt:

   Geachte
   Ik heb een paar foto’s met
   picasso bewerkt hoe moet
   ik die kunnen wissen AUB
   laat mij zo snel als het kan iets weten
   al vast bedankt

 10. Erik Geens zegt:

  Ik ondervind hetzelfde probleem alsJan (17 september): De nederlandstalige vesie van de handleiding van de Galaxy S4 is niet te openen. Bij het klikken op HIER en vervolgens op het PDF-document wordt aangegeven dat de naam / pad niet begint met iets als %PDF. Hoe kan ik toch aan de nederlandse versie komen?
  Ben benieuwd naar het antwoord

  • Hm, ik vrees dat er iets fout gaat op Samsung’s eigen server, waar het bestand op staat/stond. Hopelijk lossen ze het snel op – we zullen eens kijken of we ‘m ergens anders kunnen opsnorren :)

 11. Ik zie op mijn scherm in de bovenregel een icoontje dat niet beschreven wordt in de handleiding. Het is een hoofdletter N met schuin blauwe ‘wifi’golfjes erdoorheen. Wat betekent dat?

 12. Kan iemand mij vertellen hoe ik rechtsboven waar batterij en tijd wordt aangegeven het weer in kleur kan hebben, na een u dat is alles wit

 13. henk drenth zegt:

  als de telefoom gaat druk ik op groene telefoomtje maar reageert niet wat doe ik fout ?

 14. Neirynck Jenny zegt:

  Hallo, Heb éénmaal teveel een verkeerd wachtwoord in gedrukt , mijn Galaxy S4 i geblokkeerd, ……….wat moet of kan ik doen ?????

  Bedankt voor en gunstig antwoord

 15. Mijn S4 batterij is sinds een paar daen leeggeslurpt in 7 uur, ik gebruik de telefoon of internet amper maar ik moet hem nu dus om de haverklap opladen.

  Heeft iemand enig idee?
  Gonnie

Laat wat van je horen

*