Danceliefhebber en data-grootverbuiker? Check MTV Mobile’s Galaxy S4 aanbieding

Vanaf 16 oktober barst het weer los: het Amsterdam Dance Event. Vijf dagen lang is de hoofdstad dan dé place to be, voor iedereen die ook maar iets met dansmuziek te maken heeft, én van één of meerdere feestjes houdt. Speciaal voor de gelegenheid lanceert MTV Mobile een toffe actie: een blauwe Samsung Galaxy S4 met speciale ADE flipcover, een jaar lang gratis streaming muziek via Deezer, én een knoeperd van een databundel.

samsung-galaxy-s4-mtvmobile

Hoewel de blauwe Galaxy S4 net niet helemaal exclusief verkrijgbaar is bij MTV Mobile – wie goed zoekt vindt ‘m elders ook – is de speciaal ontworpen Amsterdam Dance Event flipcover wel degelijk alleen op deze manier te bemachtigen.

Een jaar lang gratis muziek via Deezer hoort ook bij het pakket (normaal zes euro per maand), en als je bang bent dat je databundel wel eens zou kunnen lijden onder deze streaming muziekdienst, is het goed om te weten dat zes gigabyte (6000 MB ja) data per maand verstookt kan worden. Ook na het gebruik van deze hoeveelheid blijf je online voor email, Whatsapp, etc., maar niet meer via de supersnelle verbinding die je binnen de bundel hebt.

Uiteraard is de Galaxy S4 zelf gratis. Je betaalt de eerste acht maanden € 29,50 per maand, en daarna € 59,-. Het is misschien niet de allergoedkoopste Galaxy S4 deal, maar wel verreweg de meest complete. Check de details zelf HIER.

Laat wat van je horen

*