Meer teasers: een afbeelding van (een deel van) de Samsung Galaxy S4

Met nog maar tweeëneenhalve dag te gaan tot de onthulling van de Samsung Galaxy S4, krijgen we vermoedelijk het toestel voor het eerst te zien. Of tenminste een gedeelte ervan.

image

Gedaan is het met geruchten over rechte hoeken – de getoonde hoeken zijn flink afgerond. Verder valt er op de afbeelding niet zo gek veel te zien,  en dat is opvallend.  Zo is er bijvoorbeeld geen luidspreker te zien boven of onder het Samsung logo, laat staan andere sensoren,  of een camera.

De vraag is dus of we deze afbeelding serieus moeten nemen,  maar omdat de bron nota bene Samsung Mobile zelf is – de Amerikaanse tak ervan – is het antwoord daarop duidelijk.  Wat natuurlijk niet wil zeggen dat de getoonde telefoon gegarandeerd de Galaxy S4 is.

Maar mocht dit wel het geval zijn, wijst de afbeelding op een paar interessante design ‘trucs’ van Samsung (zoals die ontbrekende luidspreker). En ook die metalen rand is nog alles behalve uitgesloten.

(via)

Reacties

  1. Wauw kan niet wachten op de S4 zou het een vebetering zijn van de note 2 maar dan in het klein? hahah naja precies op de release date neem ik een abonnement raad is welke telefoon? 🙂

Laat wat van je horen

*