Méér screenshots! Nu van de Amerikaanse Samsung Galaxy S4

Nadat we vanochtend al screenshots tegenkwamen van de software die op de Samsung Galaxy S4 te vinden zal zijn, duiken er vanmiddag afbeeldingen op van een Amerikaanse variant van het toestel. En dit keer krijgen we meer te zien van de nieuwe Nature UX interface, inclusief de bevestiging dat de Galaxy S4 voorzien is van een 13 megapixel camera.

samsung-galaxy-s4-nature-ux

Duidelijk is ook dat het toestel waar de screenshots vanaf komen draait op een quadcore processor met een kloksnelheid van 1,8 GHz. Of het hier gaat om Qualcomm’s Snapdragon 600 CPU, of toch Samsung’s eigen Exynos 5 Octa is niet duidelijk. Ook deze laatste zou voor het systeem waarschijnlijk ‘zichtbaar’ zijn als een quadcore processor.

samsung-galaxy-s4-screen-8samsung-galaxy-s4-screen-7

Verder wordt nogmaals bevestigd – maar dat was natuurlijk al niet meer nodig – dat het scherm inderdaad een resolutie heeft van 1080 bij 1920 pixels, terwijl de camera is uitgerust met een 13 megapixel sensor.

samsung-galaxy-s4-screen-5samsung-galaxy-s4-screen-6

Al met al worden dus niet zoveel wijzer van deze plaatjes – en ik weet zelfs niet zeker of ik ze wel serieus moet nemen. De statusbalk lijkt niet overal even breed, en sommige ikoontje die erop staan lijken niet op iedere foto exact hetzelfde uitgelijnd. Maargoed, dan ben ik ook aan het muggenziften natuurlijk. Maar als de screenshots echt zijn, dan is duidelijk dat het toestel er klaar voor is. En dat komt goed uit. Dat ben ik namelijk ook!

(via)

Reacties

 1. Roelof zegt:

  We kunnen zometeen aan de zeikamt van het toestel scrollen;)

 2. Ik denk dat de quadcore core processor naar de V.S gaat omdat daar het 4G netwerk volledig is geimplementeerd. De octo variant ondersteund (wat ik uit de geruchten heb kunnen opmaken) geen 4G, waardoor de octo naar landen zal gaan waar 4G nog niet (volledig) werkt.. Wat denken jullie?

 3. Dennis zegt:

  @Roelof

  Hoebedoel je?:)

 4. Dennis zegt:

  De octa core gaat ook 4g ondersteunen. Samsung moet dat wel doen vanwege het feit dat de consument meestal voor een 2 jarige abbo gaat en over 2 jaar is 4g ook in europa volledig geimplementeerd en dan kan je niet aan komen met een mobiel die geen ondersteuning heeft heeft voor 4g.

 5. Michel Snell zegt:

  Ik denk dat de Galaxy S4 een zware dobber gaat krijgen aan de HTC-one……..

Laat wat van je horen

*