Meer foto’s, afmetingen, en (nog een keer de) specs van de Samsung Galaxy S4 (update: toch niet?)

Update: kort na het uitlekken van de onderstaande afbeeldingen weet Sammobile te melden dat het hier inderdaad om een prototype gaat, en níet de definitieve Samsung Galaxy S4. Bomen, bos, ik zie het niet meer 🙂

Oorspronkelijke bericht:

Minder dan 24 uur voor de officiële onthulling, duiken er opnieuw foto’s op van de Samsung Galaxy S4. Deze foto’s lijken sterk op de afbeeldingen – en video – die eerder deze week opdoken op een Chinees forum.

samsung-galaxy-s4-lek-7

Hoewel ook bij deze foto’s nog geldt dat het niet 100% zeker is dat we kijken naar de definitieve toestelversie – de versie die Samsung vanavond zal presenteren – moet ik wel zeggen dat het toestel er op deze foto’s behoorlijk ‘af’ uitziet.

samsung-galaxy-s4-lek-6

De Samsung Galaxy S4 is volgens de maker van deze foto’s uitgerust met een Exynos 5 Octa ‘dubbele quadcore’ processor, een 4,99 inch OLED display met een 1080p full HD resolutie, een 13 megapixel camera, 2 GB RAM en een batterij met een capaciteit van 2600 mAh. De S4 meet 140 bij 72 millimeter, is 7,7 millimeter dun en weegt 138 gram, en draait op Android 4.2.

samsung-galaxy-s4-lek-8

Het hier getoonde toestel beschikt overigens, in tegenstelling tot recente geruchten, wel degelijk over de nieuwe Smart Scroll functie. Ook de gesture interface is van de partij, en is vergelijkbaar met de Air View functie van de Galaxy Note 2 maar dan zonder gebruik van een S Pen stylus.

samsung-galaxy-s4-lek-9

 

Komende nacht – om middernacht – begint in New York het officiële Unpacked evenement waarop Samsung de Galaxy S4 aan de wereld zal tonen.

samsung-galaxy-s4-lek-0

(via)

Reacties

 1. don apenkop apenkop zegt:

  Spannend ben benieuwd.

 2. Golf2vr6 zegt:

  Kijk eens naar de menu en back buttons. Lijkt me geen final 😉

 3. Lijkt veel op mijn note 2 🙂

 4. Ik zie een plastic achterzijde….

  In dit filmpje op youtube is de verwachting dat het net als de apple een aluminium achterzijde krijgt.

  https://www.youtube.com/watch?v=iZbAj5323co

  Persoonlijk zou ik dit super vinden. Ik hoop dat ze dat gaan doen.

Laat wat van je horen

*