Meer cases voor de Samsung Galaxy S4 – minder nep deze keer? (+ iets véél spannenders!)

Noumoe! Ben je amper klaar met het benadrukken dat de eerder deze week opgedoken Samsung Galaxy S4 cases nep zijn, duiken de volgende alweer op. Eens kijken of deze misschien wel een zweem van echtheid bezitten…

samsung-galaxy-s4-cases-1

 

Via de Engelse accessoire winkel MobileFun – die ook in Nederland actief is – duiken de bovenstaande cases op. Op het eerste gezicht is duidelijk dat deze cases in ieder geval geloofwaardiger lijken dan de vreemde exemplaren die eerder deze week opdoken. Tenminste, er zijn niet direct met het blote oog opvallend ongeloofwaardige details te ontdekken.

Mocht déze cases wel echt blijken te zijn – de hoezen in kwestie zijn zogenaamd naar MobileFun ‘gelekt’ door Chinese hoesjesmakers – dan lijkt de Galaxy S4 in ieder geval weer een stuk rechthoekiger te worden dan de Galaxy S3. Hoewel me dit niet helemaal consistent lijkt met Samsung’s design-filosofie – ronde, natuurlijk vormen, denk aan de grappige ‘designed for humans’ slogan die de S3 begeleidde – valt verder met geen mogelijkheid te voorspellen hoe dit met de S4 gaat uitpakken.

samsung-galaxy-s4-cases-2

Dus, zijn ze echt?

Ik weet het niet – maar ik ga voorzichtigheidshalve niet roepen dat ze zéker nep zijn. Wél is het verstandig om in gedachten te houden dat nú het moment is voor allerlei winkels en websites om de aandacht te trekken. Of dit met correcte informatie gebeurt, of met uit de duim gezogen specs, prijzen en/of plaatjes is wat dat betreft niet van belang. Tel daarbij op dat Samsung vorig jaar in de aanloop naar de onthulling van de S3 al lieten zien meester te zijn in het subtiel verspreiden van verwarrende informatie, en het moge duidelijk te zijn dat ik óók geen enkele reden zie om te geloven dat ze echt zijn.

Weet je wat veel spannender is?

Vorig jaar verstuurde Samsung de uitnodigingen voor de onthulling van de S3 18 dagen vóór het evenement. Mocht de onthulling van de S4 inderdaad op 14 maart in New York plaatsvinden, is de kans groot dat we de bijbehorende uitnodigingen dus al begin volgende week zullen zien opduiken – maandag a.s. is 18 dagen vóór 14 maart!

(via 1, 2)

Laat wat van je horen

*