Leveringstekort Samsung Galaxy S4 neemt snel af

Nog geen week geleden stond het gadgetnieuws bol van de berichten over mogelijk flinke leveringstekorten van de Samsung Galaxy S4. En hoewel nog lang niet alle preorders uitgeleverd zijn, zijn er inmiddels steeds meer winkels die het toestel gewoon op voorraad hebben – in ieder geval de witte variant.

samsung-galaxy-s4-op-voorraad

Levering van de zwarte variant laat hier en daar nog op zich wachten, maar inmiddels duiken zelfs de eerste shops op die ook deze gewoon op voorraad hebben. Al met al lijkt Samsung woord te houden, nadat er vorige week gezegd werd dat de leveringen binnen enkele weken op peil zouden zijn.

Een overzicht met de actuele voorraadstatus en verwachte levertijden bij een aantal populaire winkels en providers vind je HIER.

(foto via @Sammobiles)

Reacties

 1. Nu hi nog, die kan hier een voorbeeld aan nemen met die waardeloze inkoper…

 2. Ik merk het.. alleen het vreemde was dat ik maandag na 6’en (na sluitingstijd) pas de sms ontving dat ik de S4 kan ophalen, vandaag alles dicht.. dus MEH! Waarom de sms pas na sluitingstijd ben ik niet blij mee.. morgen kijken of ik eerder van werk wegkan 😛

 3. Je kan hem iig ophalen. Die waardeloze studentmobiel had belooft gister de mobiel te verzenden en nog niks….

 4. Yeeeah!
  Bij Redcoon staat nu direct leverbaar
  Ik wacht nu nog op de mail en hopelijk heb ik hem morgen
  Aangezien vandaag koninginen dag is ofzo

 5. Willy Wonka zegt:

  Hmm hebben meer mensen ervaring met de bluetooth functie? Als ik muziek afspeel via bluetooth en ik wordt gebeld wordt de muziek niet automatisch verder afgespeeld na het gesprek. Bij mijn oude HTC werkte dit wel gewoon. Overigens jammer dat dat hele s voice en s drive niet in de Nederlandse taal beschikbaar is. Het voorlezen van sms en mail berichten werkt dus niet lekker omdat de Nederlandse taal niet wordt ondersteund.

  • Willy Wonka zegt:

   Het lijkt erop dat de standaard mp3 speler genaamd ‘muziek’ dus niet muziek hervat na een gesprek (nogal dom). Door de andere meegeleverde muziek app ‘play music’ in te stellen als de standaard muziek app kan je dit probleem oplossen. Play music werkt wel goed en hervat muziek na een gesprek.

  • Willy Wonka zegt:

   Mailtje terug van Samsung die claimt dat mijn half jaar oude autoradio nog geen ondersteuning heeft voor de S4 en ik contact moet opnemen met de leverancier vd radio.

   Lijkt mij nogal stug gezien ze gewoon gebruik maken v standaard bluetooth protocollen. Ik gebruik nu Poweramp als standaard music player en deze bevalt prima. Hiermee wordt muziek gewoon hervat na een bluetooth melding of gesprek.

 6. Marvin weet jij misschien of ze bij wehkamp al hebben? Of dat nieuwe lading hebbem?

  Alvast bedankt

  Gr

  • Leander zegt:

   Nabil,
   Ik heb ook besteld bij Wehkamp.
   Ik heb paar keer een email gestuurd maar ze sturen allemaal hetzelfde.

   Het hangt van hun leveranciers af en dat de levertijd zo actueel mogelijk is. De klantenservice bij Wehkamp is echt waardeloos en ze vertellen niet echt wat je wilt weten.
   Ze weten niet wanneer ze de telefoons krijgen zeggen ze.

   Ik denk dat we ze pas volgende week krijgen en daar ben ik echt niet blij mee.

   • Leander,

    Dat is echt waardeloos. Ik had ze eergisteren gebeld 2 keer in 1 dag, de één verteld me ja
    dat we enkele op voorraad hadden en die zijn weg en momenteel we niks hebben, dus zegt ze volgende week zal je misschien krijgen, de andere verteld me dat dat die een mailtje gaat sturen naar Samsung en vragen hoelang het duurt en vanuit daar krijg ik een bericht van, dus ja ik weet het ook niet.

    Toch bedankt.

  • Marvin zegt:

   Nope, daar heb ik helaas geen inzicht in…

 7. 30 april bij wehkamp besteld en volgens wehkamp krijg ik hem 2 mei tussen 11.00 en 15.00 binnen. Had namelijk een mailtje gehad na de bestelling. Het zal mij benieuwen!

 8. Ik heb de zwarte variant besteld. Ik heb net nog gekeken op de site en beide varianten zijn direct leverbaar.

 9. Gary zegt:

  Eindelijk h eb ik hem ook, bij hi geannuleerd en bij phone house gehaald. Dan maar zo

Laat wat van je horen

*