Later dit jaar meer kleuren voor Samsung Galaxy S4 beschikbaar

Met de Galaxy S4 keert Samsung terug naar de ‘klassieke’ smartphone kleuren zwart en wit – of: Black Mist en White Frost, zoals het zo mooi heet. Maar Samsung zou Samsung niet zijn als het kleuraanbod zo beperkt zou blijven.

samsung-galaxy-s4-meer-kleuren

Het is eigenlijk een open deur: Samsung bracht vorig jaar tenslotte de Galaxy S3 weliswaar in het blauw en wit uit, maar later volgden een grijze, zwarte, bruine en een rode versie, en eentje met een bloemetjesprint. Een paarse schijnt er ook nog aan te komen.

Toch was er tot nu toe weinig te vinden over andere kleuren waarin de Samsung Galaxy S4 straks beschikbaar zou kunnen zijn. De Canadese provider TELUS brengt hier verandering in: “…two color options will be available – Black Mist and White Frost – with additional color options to follow later this year.” Meer kleuren volgen dus later dit jaar.

Helaas wordt er met geen woord gerept over wélke kleuren we straks nog allemaal kunnen verwachten – maar zeker is, dát er andere kleuren komen. En als je niet tevreden bent met de keuze uit zwart of wit, maar ook niet wilt wachten, kun je natuurlijk altijd nog gewoon een beschermhoes kopen. Die zijn er namelijk nú al in heel veel verschillende tintjes.

(via)

Reacties

 1. Rebecca zegt:

  Hey,
  Ik heb bij Hi de Samsung galaxy S4 telefonisch besteld en de medewerker van Hi heeft hem in de kleur zwart besteld maar ik wou liever wit. Hij vertelde dat de eerste Galaxy S4 telefoons in Nederland alleen zwart zullen zijn en ik vroeg me af of dat klopt.

  • Marvin zegt:

   Geen idee. Ik heb daar nog niks over gehoord…

  • Nee. Ik zou je abonnement beter bij t-mobile afsluiten. Daar heb je hem in het zwart EN wit. Ook krijg je de eerste 6 maanden bij een 2 jarig abonnement 50 procent korting. Je hoeft ook niks bij te betalen voor de mobiel. Bij Vodafone heb je ook wit, maar moet je wel veel bij betalen.

   • Mstiic zegt:

    T-mobile en mobiel internet.. dacht het niet! Nog even dan ben ik weg bij tmobile’s k*t netwerk. Heel NL weet het dat tmobile’s netwetk zeer slecht is.

Laat wat van je horen

*