Samsung Mobile chef JK Shin: onthulling Galaxy S4 ‘binnenkort’

Tijdens een gespek met journalisten liet de baas van Samsung’s mobiele divisie vallen dat de onthulling van de Galaxy S4 ‘binnenkort’ zal plaatsvinden. Zou het dan toch? Zou het dan écht, een vroege release van wat dé Android smartphone van het jaar moet gaan worden?

SAMSUNG CSC

JK Shin (tweede van links)

In feite bevestigde meneer Shin tijdens het gesprek dat Samsung op de Mobile World Congress (MWC) in Barcelona – eind februari, wel te verstaan – de Galaxy Note 8.0 tablet met S Pen stylus zal tonen. En dat er, in tegenstelling tot eerdere berichten, géén Galaxy S4 prototype aan belangrijke partners was getoond tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Hoewel het allemaal erg spannend klinkt – zo’n Galaxy S4 die binnenkort getoond zal worden – denk ik eerlijk gezegd dat meneer Shin zich vooral erg strategisch uitdrukt. Hij bevestigt de onthulling van de Note 8.0 op de MWC, maar zegt over de S4 niks meer dan ‘binnenkort’. Met andere woorden: nee, de Galaxy S4 komt níet naar de MWC. Hou daarbij dan ook in gedachten dat het voor een man in Shin’s positie niet mogelijk is om te zeggen ‘Weet je wat? Die Galaxy S4, dat duurt nog wel even’ (maar dan in het Koreaans).

Al met al denk ik dat het weliswaar klínkt alsof we niet lang meer hoeven te wachten op de S4 – en geloof me, ik wil dólgraag dat het zo is – maar eigenlijk denk ik dat het gewoon een manier is om te zeggen dat het toestel niet eind februari zal worden onthuld, en dat hij er verder niks over kwijt wil. Hiermee lijkt de kans op een onthulling in april of begin mei, gevolgd door een release eind mei nog steeds het grootst.

Of wil ik gewoon niet zien dat de Galaxy S4 wel degelijk eerder onthuld zal worden (al dan niet om teleurstelling te voorkomen mocht dit tóch niet zo blijken te zijn)? Wanneer zie jij het liefst de onthulling van de S4?

(via 1, 2)

Reacties

  1. Hoi,

    Ik hoop dat de S 4 eind Februari uitkomt en dan in Maart te koop is !!!!

    Kan niet wachten !!!!!!!!

  2. Dat zal wel eind mei, begin juni worden…, net zoals bij de s2 en s3

Laat wat van je horen

*