Is dit de Samsung Galaxy S4? (update: neen!)

Update: Oké, de opwinding was kennelijk van korte duur. Sammyhub meldt dat de onderstaande afbeeldingen linea recte van de Franse website van Expansys komen, en inderdaad: daar staan ze, zonder ‘watermerk’. Het lijkt erop dat @evleaks zich ditmaal dus een tikje verslikt heeft in de afkomst van de afbeeldingen. Met andere woorden: loopt u maar door, er is hier niks te zien!

Update 2: Inmiddels heeft Expansys Frankrijk zelf ook via Twitter bevestigd dat het hier om hun eigen concept gaat, dat tijdelijk op de Galaxy S4 productpagina de honneurs waar neemt:

Screenshot_2013-03-05-11-38-18-1

Oorspronkelijke bericht:

Vannacht heeft de inmiddels beruchte Twitteraar @evleaks twee afbeelding de wereld ingeslingerd van hij claimt dat het de Samsung Galaxy S4 is. Uit de afbeeldingen zou blijken dat de Galaxy S4 wel degelijk is uitgerust met een full HD Super Amoled beeldscherm.

samsung-galaxy-s4-evleaks-1

In ieder geval voldoen de opgedoken afbeelding aan de belangrijkste gerucht over het uiterlijk van het toestel: de S4 is iets hoekiger dan de Galaxy S3.

samsung-galaxy-s4-evleaks-2

Het is moeilijk in te schatten hoe authentiek de bovenstaande afbeeldingen zijn. Om heel eerlijk te zijn vind ik ze er niet zo heel geloofwaardig uit zien, want erg ongedetailleerd. Máár… de reputatie van @evleaks is natuurlijk ontzettend goed, als het gaat om het laten uitlekken van echte afbeeldingen van echte telefoons (waaronder recent nog de HTC One). Dus voorlopig ga ik er \maar vanuit dat dít ‘m dus is: strak, dun, en mogelijk inderdaad mét Super Amoled beeldscherm.

(via)

 

Laat wat van je horen

*