Tip: Je Samsung Galaxy S4 als zaklamp

Handig hoor, dat je de flitser van je smartphone – bijv. de Samsung Galaxy S4 – in het donker kan gebruiken als zaklamp. Maar uhm… waar zit die functie eigenlijk? Hint: het is een widget!

samsung-galaxy-s4-hulplamp

Om de Hulplamp widget op je thuisscherm te plaatsen, ga je eerst naar je overzicht met apps. Tik daar op Widgets (1). Vervolgens zul je even door dit overzicht moeten bladeren op zoek naar de Hulplamp widget (2). Leg je vinger erop, en je kunt ‘m op je thuisscherm plaatsen (3).

samsung-galaxy-s4-hulplamp-2

In feite heb je nu gewoon een grote aan/uit knop, die van de LED flitser op je Galaxy S4 een zaklamp maakt. Tik op de widget om ‘m aan te zetten (4), en tik er nog een keer op om ‘m uit te zetten. Makkelijk, en soms erg handig.

samsung-galaxy-s4-hulplamp-3

Reacties

 1. kees vann schaik zegt:

  dat is zeer handig die lamp

 2. Sjakie Swart zegt:

  Op zich handig, maar wel jammer van zo’n grote knop. Ik gebruikte hier al een appje voor die een kleinere knop heeft. Ik zal m dus niet gebruiken.

 3. Robert zegt:

  Doe mij ook maar een app ipv zo’n grote widgetknop.
  Zaklamp + klok (van androidpub via google play)

 4. Ik gebruik de app Smarttools. Zit ook een zaklamp bij, 2 zelfs, 1 met de led en 1 met het scherm. En vele meetmogelijkheden, wat waterpas tot hoekmeting …

 5. handige tip wist nog eens niet dat die er op zat thanx!!!!

 6. Bij mijn vorige mobiel was het zo dat wanneer je de volume knop lang indrukte, dat dan de zaklamp aan ging. Ik vond dat een fijner systeem.

Laat wat van je horen

*