Het design van de Samsung Galaxy S4: een eerste hint?

Uren is er al gespeculeerd over allerlei technische details van de Samsung Galaxy S4, maar over dat éne kenmerk dat het meest in het oog springt – het design – is nog steeds maar bitter weinig bekend. Mogelijk wordt het toestel iets vierkanter dan de Galaxy S3, mogelijk zit er een metalen rand omheen, maar daar houdt het dan wel op. Des te leuker is het, om een blik te werpen op een countdown klok die schijnbaar op een interne trainingswebsite van Samsung zelf te zien is.

samsung-galaxy-s4-design-hint

Naast alle bekende informatie – jaja, 14 maart, New York, we weten het – is een curieuze vorm zichtbaar. Een rechthoek, lijkt het wel. Met afgeronde hoeken. En een zwarte rechthoek die daar weer in geplaatst lijkt te zijn. Oké, ik zal het niet spannender maken dan het is: de smartphone-achtige vorm is een beetje droog, maar wél enigszins in lijn met de eerdere geruchten. Is dit dus ongeveer de vorm van de Galaxy S4? Simpel, strak, niet al te veel rondingen?

Natuurlijk weet ik het niet, maar Samsung laat wat dit soort dingen betreft maar weinig aan het toeval over. En het is maar de vraag of de getoonde afbeelding überhaupt wel bedoeld is voor het grote publiek. Met andere woorden: het zou zomaar kunnen.

(via 1, 2)

 

Reacties

 1. Dennis zegt:

  HTC gaat een groot probleem krijgen ben ik bang.Vanwege het feit dat de htc one pas verkrijgbaar is vanaf 2april rond die yijdigt de S4 waarschijnlijk ook in de winkels

 2. Willy Wonka zegt:

  Vorm lijkt wel erg op een iphone. Ze zullen wel weer een rechtzaak aan de broek krijgen met dit device. MAAR, die galaxy S4 ga ik sowieso halen in juli als mijn huidige abo afloopt. Dan zal hij qua prijs ook wel ietsjes gezakt zijn.

 3. Sharukh zegt:

  waar kan jij zien dat het op een iphone lijkt heel dom altijd zegge lijkt op een iphone zie jij een home button nee toch en een iphone is meer bollig aan de zijkant

 4. Thomas zegt:

  Ach, Apple zou zelfs een matrassenfabrikant nog aanklagen wegens ‘lijken op’:
  – rechthoekig – check
  – ronde vormen op de hoeken – check
  – interactief – uurrm… check
  etc.

  Die documentaire eens zien, ‘everything is a remix’, deeltje 3, Steve Jobs doodleuk ‘natuurlijk copieren we dat van anderen, waarom niet’ enzo.

  Overigens, de eiPhone is weer een rippoff van een Sony-Ericsson toestel, bleek uit ingebrachte stukken.

 5. Sharukh zegt:

  Haha en ze hebben nog een plan voor een groter iphone en een patent aangevraagt voor een stylus samsung neemt apple al over iphone 5s meerdere kleuren en de s4 zwart en wit exclusief dus

 6. Ik heb de afbeelding aangepast zodat de grote van het scherm gelijk is aan ongeveer 4,99 inch. De hoogte van het toestel 14,0 cm wordt en de breedte 7,0 cm. De afbeelding heb ik bij gevoegd als download van Dropbox.

  http://dl.dropbox.com/u/88147546/Samsung%20Galaxy%20S4%20%2B%20maten.jpg

Laat wat van je horen

*