Gratis Doutzen flipcover bij de Samsung Galaxy S4 Mini

Weet je nog? Vroeger? Toen telefoons gewoon praktische apparaten waren om gesprekken te voeren over lange(re) afstand? Ik amper nog, want dát is al heel lang geleden. Tegenwoordig zijn smartphones gewoon fashion – mode, hip, sjiek. En dus is het eigenlijk best logisch dat Doutzen Kroes hét gezicht is van de Samsung Galaxy S4 Mini – inclusief bijbehorende flipcover, die je gratis krijgt bij het toestel.

samsung-galaxy-s4-mini-gratis-flipcover

Wie tot en met 30 september een Galaxy S4 Mini aanschaft, ontvangt van Samsung er gratis en voor nop een exclusieve flipcover By Doutzen bij. Je moet dan een kopie van de kassabon of factuur, een kopie van het IMEI nummer (te vinden op de doos van het toestel), en een ingevuld aanmeldformulier vóór 15 oktober opsturen naar:

Samsung Flip cover by Doutzen 
Antwoordnummer 10016
6200 XP MAASTRICHT

De exacte voorwaarden voor deelname aan deze actie vind je HIER – het aanmeldformulier HIER. De beste aanbiedingen voor de Galaxy S4 Mini vind je HIER.

Let op: SamsungGalaxyS4.nl heeft niks met deze actie te makenVragen over deelname en levertijden van de flipcover moet je aan Samsung zelf stellen.

Reacties

 1. Hallo,we hebben een aanvraag gedaan over de actie dautzen kroes .op 23juli 2013 heb ik op de post gedaan,maar nog niks gehoord.graag wil ik meer willen weten dat ik mag in ontvangs nemen van flipcover.
  Met vriendeljke groet,
  Ma Ozir

 2. In de T mobile winkel in Nijmegen heb ik deze week een nieuw contract afgesloten. Bijbehorend: Een Samsung S4 mini. De medewerker liet een bijpassend hoesje uitzoeken en zei dat er een actie was voor een gratis hoes. Toen alles geregeld en getekend was, zei de man dat dit hoesje op internet besteld moest worden. Daar was ik niet blij mee. Veel werk voor een hoesje. En wel lekker gemaakt door in de winkel uit te zoeken…. Toch heb ik het gedaan. Maar nu blijkt op internet dat ik er wel veel voor moet doen. Copieren, printen, brief versturen met postzegel en dan ook nog mijn complete personalia afgeven. Adres, telefoon , alles. Dat is geen kadootje meer. Dat is een ruil.
  Goed. Wat blijkt nu. Er wordt niet gevraagd naar een kleur. Dus er kan helemaal niet uitgezocht worden! Als ik een willekeurige kleur krijg, heb ik er natuurlijk niks aan. Dan moet ik er alsnog maar zelf een gaan kopen. Dus de belofte van een gratis hoes wordt hier niet waargemaakt.

 3. Sonja van Reijn zegt:

  Waar vind ik het aanmeldingsformulier om een gratis flip cover bij mijn Samsung Galaxy 4 mini aan te vragen ?

 4. Mijn bankstel is nog eerder geleverd! Toch belachelijk dat het versturen van een hoesje 6 weken moet duren! En inderdaad, het is nog afwachten welke kleur je krijgt?! Waardeloze actie.

 5. ik heb vorige week een Abbo genomen op een Galaxy mini , ben er nog over begonnen , maar volgens mij wouden ze het zo snel mogelijk vergeten , zal wel in eigen zak hebben gestopt op marktplaats staan flipcovers voor deze mobiel voor 12,50 gratis verzenden binnen 1/2 werkdagen binnen heb er maar zo 1 gekocht je ken zeggen wat je wil maar zo ding is egt wel gegund en zwaar nodig.

 6. hallo

  ik heb 2 weken geleden de aanmeldingsformulier op de post gedaan, tot op heden niks gehoord.
  Graag zou ik willen weten of ik het nog krijg anders koop ik zelf een hoesje!!!!

  groetjes andjana

 7. Ik vind het echt een onwijs slechte zaak dat het opsturen van zo’n cover/actie 6 weken in beslag neemt. Dit noem ik geen goede service.

 8. wij hebben we hoes half augustus besteld en hebben nogsteeds niets binnen! vind dit ronduit schandalig..

 9. Ik heb het hoesje ook al een enige tijd geleden besteld en op heden niet binnen. 6 weken zag ik staan dus, flink veel geduld heb. Ik heb ondertussen al een nieuwe besteld en heel tevreden mee. Met flipcover en ook nog eens de duurdere versie dat je inkomende berichten ziet. Ook kan ik gewoon opnemen terwijl de flipcover dicht is. Ik heb er nog 1 over, iemand die deze wilt overnemen? Hij is nieuw! Als je moet wachten op samsung zit je mobiel al vol krassen.

  • Hallo Eny,

   Lees net je bericht; heb interesse in de flipcover. Is deze nog beschikbaar? Zo ja, welke kleur? Is deze gelijk aan die jij hebt? Wat vraag je voor de cover?

 10. stefanie zegt:

  net de hoes binnengekregen
  past mijn telefoon er niet in 🙁
  erg raar

 11. Ook ik wil nu wel erg graag mijn hoesje binnen krijgen om mijn telefoon te beschermen, iemand mail gekregen van samsung waarom het zo lang duurt , en krijgt iedereen er ook echt een?

 12. Hallo ik kreeg een mail dat ik mijn flipcover binnen twee weken zou krijgen. Na al zes weken te wachten en twee weken waarin werd aangegeven dat ik m binnen deze twee weken moest krijgen heb ik m nog steeds niet binnen

 13. nmikota zegt:

  Ik wacht al bijna 2maanden op het hoesje, zou niet weten hoelang het nog gaat duren. Weet ook niet of de envelop is aan gekomen.

 14. nmikota zegt:

  Ben ookal bijna 2 maanden aan het wachten op de Doutzen flopcover.

 15. zondag 13 okt. heb ik de gegevens op de post gedaan 9toestel 10-10-2013 gekregen via abonnement. wanneer kan ik de Doutzen flipcover tegemoet zien?

 16. monique zegt:

  In de winkel werd mij vanmiddag vertelt over deze cover. Helaas zijn de sites nu niet bereikbaar,dus heb ik nu niks???

 17. s.v.d.horn zegt:

  het is triest dat samsung zijn belofte niet kan waarmaken in augustus opgestuurd maar niet gekregen
  telefonisch contact gehad met de antwoord dat het niet goed was ingevuld maar dat ze alsnog 1 opstuurde dat was in september niks meer gehoord of gezien tot 31 oktober( ook de dag dat de aanbieding gesloten werd) kreeg ik bericht dat ik niet in aanmerking kwam omdat het nummer van mijn toestel niet overeen komt?????? bon opgestuurd alles gedaan wat er gevraagd is. inmiddels 1 gekocht maar het is echt een schande dat een bedrijf zo werkt, waarom geef je het niet meteen mee als je er 1 aanschaft? waardeloos bedrijf

 18. Dit is echt een vrij stomme actie. Voordat je hier aan begint moet je eerst de EAN code bekijken want als je de juiste code niet hebt, gaat het hele feest niet door. Dat heb ik net ook onvervonden.

 19. W. van der Tuuk zegt:

  Gezien klantvriendelijkheid en geen overbodige luxe waarop klant wordt afgedaan met een gratis hoesje voor de calaxy s4 mini. Na voldaan te hebben over ingeleverde actie, registratie voorwaarden zie ik het hoesje maar niet binnenkomen. In onze organisatie promoot ik op deze manier niet “Samsung”. Ik hoop dat hierin toch snel een ommekeer komt.
  W. van der Tuuk

 20. Hallo,

  Ik heb een maand geleden ook een hoesje aangevraagd maar nog steeds niets ontvangen. Geen enkel bericht. Ik hoor graag wanneer het hoesje dan wel komt. Gr Kirsten

 21. Mooi lokkertje zo! Het maakt me woest. Heb ook nog niks binnen gehad en zijn op geen enkele manier te bereiken. Schandalig. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken.

 22. BEA VAN GEEMEN zegt:

  GOEDE MIDDAG
  IK HEB DE GALAXIS4 MINI GEHAALD IK KAN EEN GRATIS HOESJE BESTELLEN
  MAAR KAN HET FORMULIER NIET PRINTEN HOE DOE IK HET DAN
  B. V. B. DANK HOOR GRAAG VAN U
  B. V. GEEMEN

 23. Heeft er binnen deze actie iemand WEL een hoesje ontvangen? Ook ik wacht al een tijdje op mijn hoesje.

 24. Sylvia Pieter zegt:

  Hallo,
  Heb nu plm 3 weken geleden formulieren voor gratis hoesje verzonden tot op heden niets ontvangen ook geen ontvangst bevestiging.
  Wil nu toch wel graag weten of er nog iets komt voordat ik zelf iets ga aanschaffen

 25. Johan de Jonge zegt:

  Goede middag,

  het is nu bijna eind November en ik heb het hoesje nog niet……….. Ook niet gehoord van vertraging o.i.d. Een reactie is toch wel het minste!

 26. Ook ik heb een mini gekocht. Begin nu al te twijfelen of ik hem ooit zal ontvangen. Eigenlijk kan dit toch niet? Dat heet, iets onder valse voorwenselen verkopen!!!

 27. Hallo,

  Waarom duurt het zo ontzettend lang voordat ik mijn hoesje krijg?
  De bon kan toch gecontroleerd worden en het hoesje naar mijn adres verstuurd worden?
  Of moet mijn telefoon eerst beschadigen voor ik het hoesje ontvang?

  Groeten.

 28. 7 weken na mijn aanvraag heb ik nog steeds geen flip-cover ontvangen.

  • I Schouten zegt:

   Ook ik heb nu na 7 weken nog steeds geen hoesje ontvangen… echt heel erg jammer!! Vraag me af of het überhaupt nog binnen komt.

 29. Mariëlle zegt:

  Beste,

  Ik heb een maand geleden een hoesje aangevraagd maar nog steeds niets ontvangen en helaas ook geen bericht. Ik hoor graag wanneer ik het hoesje kan verwachten. Mvg, Mariëlle

 30. Ruim een maand geleden alle documenten opgestuurd, maar ook nog steeds niets ontvangen. #Fail. Welk nummer zou ik kunnen bellen?

 31. Nou, ik lees het al. Het duurt eeuwen of je krijgt niets. Iedereen vraagt zich af of er wel wat komt! Als je marktplaats geloofd zijn er toch wel een aantal geleverd. Er staan er genoeg op. Ook nog voor aardige prijzen. Variërend van bieden tot de afhaalprijs van 25 euries. Ik zeg: geen geld!!
  Schandalig.

  Ik denk dat ik maar even wat anders aanschaf voordat die van mij geheel beschadigt is. Succes met wachten!

 32. Ik heb het hoesje ook tijdig aangevraagd, maar tot op heden nog steeds niet ontvangen.
  Leuk zo een misleidende actie!!!

 33. Wacht al meer dan 6weken op het hoesje. Dit kan echt niet .slechte actie van t mobile

 34. En potverdomme niemand krijgt antwoord wat een kut zooitje al mijn gegevens liggen nu wel ergens te dwarrelen. Moeten we hier niet mee naar kassa?

 35. Ook ik zit al een paar maanden te wachten op mijn hoesje. Heb alles netjes op de post gedaan maar zie en hoor niks.

 36. Charlotte zegt:

  Iemand wel al een hoesje ontvangen? Zo ja, welke kleur?
  Zelfde kleur als telefoon of lekker oranje…

  en ach.. als het zo lang duurt en het zijn allemaal oranje hoesjes.. hebben we ze vast op tijd voor het WK begint! 🙂

 37. marie-jose zegt:

  Ik zie t al niemand heeft iets gekregen dit klopt toch niet

 38. Gewoon een kut actie vorige week zogenaamd bericht gehad dat het onderweg zou zijn
  Hou maar en stik er lekker in bah smerige acties dit 3 telefoons verder en je hebt je hoesje wat is ook alweer reden om zon hoesje om je foon te doen?
  Juust jah bescherming die je nu dus niet hebt
  Andere oplossing, koop vooral een immitatie hoes laat ze lekker telofoons gaan maken bah bah bah bah

 39. Hoesje na 2 maanden ontvangen (knaloranje).
  En wat blijkt? Hij past niet…j

 40. Hallo ongeduldige mensen,
  Begin oktober heb ik ook een s4 mini met flipcover-actie gekocht. Alles opgestuurd. Na een week of 6 bericht dat de actie vertraagd was. 10 december kreeg ik wederom een mailtje, nu met de melding dat alles in orde was en ik binnen twee weken mijn cover zou krijgen. Dat klopt, ik heb vandaag 19 december het hoesje met de post gekregen.
  Knal oranje, ja, want dat is de kleur die miss Doutzen ervoor uit heeft gezocht (aldus bijbehorende brief. Maar perfect passend.

  Wees toch wat geduldig, dit soort acties duren altijd langer dan ze beloven. Je krijgt wel een gratis product wat t.w.v. 25,-. De kleur? Die stond volgens mij echt duidelijk bij de actie. De pasvorm? Je moet wel de achterkant van je telefoon afhalen, zoals beschreven op het plasticje op de achterkant vd cover.

  Geduld is een schone zaak mensen!

  • Geduld is een schone zaak.. Ja jij word netjes op de hoogte gehouden dan zou ik al wat minder pissig zijn. Het is gewoon kansloos. Hoe ze het verkopen.. leuk hoesje in verschillende kleuren en je moet een ander hoesje kopen idd anders gaat ie naar de klote en heb je ook al geld uit gegeven. Maar wacht jij maar lekker geduldig op je hoesje. Ik heb hoes gister gehad nou nou nou nou wat ben ik blij

 41. Het is nu bijna 6 weken geleden, nog niks ontvangen of gehoord. hoelang gaat het duren? zijn mijn papieren goed aangekomen?

 42. Michelle zegt:

  Hallo,

  Ik heb al mijn contacten overgezet naar mijn telefoon.

  Bij mij staan er icoontjes achter mijn contacten in mijn contactlijst.
  Ik zie een blauwe g staan voor google, een icoontje van whatsapp en ook een icoontje met een telefoon.
  Maar als ik een nieuw contact toevoeg staat dat icoontje met de telefoon er niet.

  Wat betekent dat icoontje met de telefoon?

  Alvast bedankt

 43. Hallo,

  Ik heb ook de flipcover nog niet ontvangen

 44. 6 januari weer opnieuw hoesje aangevraagd vorige aanvraag was eind oktober niets gehoord of gezien dus een 2e poging ben benieuwd of er nu een hoesje mijn kant op komt.

 45. priscilla zegt:

  Onzin dat ze je in de winkel lekker maken over hoestje, terwijl jezelf heel veel moet doen om zodanig aan een cover te komen.

  1 november had ik mijn papieren opgestuurd.

  In december kreeg ik een mail van Samsung waarin stond dat mijn papieren binnen waren en dat de versturing was vertraagd.

  Eind december kreeg ik mail dat ik binnen 2 weken mijn flipcover zou ontvangen.

  Heb ‘m net binnen gehad, ik dacht me telefoon past er niet in! Maar gelukkig las ik van iemand hierboven dat ik de achterkant van me tel af moest halen:p

  Nu is het gelukt.. en kijk eens… het heeft maar een paar maandjes geduurd (pfff)

 46. danielle zegt:

  Ook hier niks binnen gekregen

 47. Begin december het formulier opgestuurd, krijg antwoord terug dat ik niet in aanmerking kom voor de flipcover want ik heb geen aankoop bon erbij gedaan
  Kan ook niet bij een verlenging van mijn abonnement, doe nog een poging en stuur alles op wat ik heb.
  Samsung dit is geen goede reclame voor jullie

 48. S.Cratsz zegt:

  Pffff heb in december een samsung gekocht s4 mini> stuur alles op zoals samsung had gevraagd originele hoesje, factuur etc.. Krijg in januari mededeling dat ik niet voor in aanmerking komt, omdat ik niet voldoet aan hun eisen. pfff SAMSUNG wat is dit nou, ik zou niet weten aan wat ik niet voldoe. Is dit soms een trucje van Samsung ??? Doutzen dit is geen goede reclame zowel voor samsung als voor jouw niet.

 49. Belachelijk dat niet alle barcodes meedoen aan deze actie…een Samsung S4 mini is en blijft een Samsung S4 mini ongeacht de barcode!!!

 50. Hallo Goedgelovigen.
  Ook ik heb na veel zoekwerk gevonden hoe ik het gratis Hoesje moest bestellen. Op 28 november vorig jaar verzonden, bijna twee maanden verder en nog altijd geen hoesje.
  Misschien moeten wij een aktiegroep starten: The Pink panter en dan vragen uitgenodigd te worden bij Radar. Mogelijk dat dat helpt?
  Gegroet en in afwachting op the postman!
  (geen goede reclame voor Samsung.)

 51. jacqueline zegt:

  Ik heb ruim 3 maanden geleden aan de actie mee gedaan van doutzen. Maar nog steeds niks ontvangen? ?

  • Zelfde hier, eerst kreeg ik bericht via mail dat ik mijn ORIGINELE streepjescode niet instuurde, maar een kopie, moest nog opletten ook of de sticker scheurde.

   Bon, toch bericht gehad dat ze het ontvangen hebben, dan bericht gehad van vertraging. Alle berichten via e-mail. Nu ondertussen 3 maand aan het wachten, Nuja ik wou alleen maar de zwarte, ik denk de meeste mensen dus misschien is het wel normaal.

   Ik heb wel geduld, dat is het probleem niet, Maar ik vind het toch maar een onozele actie. Het is een populaire smartphone, ze konden op voorhand weten dat zon actie veel vraag ging krijgen. Een flipcover dient om je telefoon te beschermen, ideaal gezien zou je de flipcover al bij de eerste aankoop moeten krijgen. Ondertussen natuurlijk al krassen op de telefoon als je goed kijkt.

   Waarom ze gewoon geen flipcover met passende kleur in de doos steken begrijp ik niet. Staat het kleur je niet aan, wissel dan aan de kassa, veel makkelijker voor iedereen en het neemt geen genie om het uit te dokteren.

 52. sylvia pieter zegt:

  Hallo,

  Ik was na lang wachten in het gelukkige bezit van het doutzen hoesje. Helaas werd mijn telefoon gestolen .
  Ik heb weer een nieuwe gekocht en ook voor deze alle formulieren met aankoopbon weer opgestuurd.
  Dit moest voor 28 februrari dus ik ben ruim op tijd.
  Klopt het dat het nog steeds zo lang duurt en komt het hoesje nog wel?
  zou graag weten of formulieren goed zijn aangekomen voor dat het 28 februari is.

 53. ik heb de s4 mini in september gekregen en heb de aan vraag voor de flip cover gelijk aan gevraagd ik heb nu nog steeds niks , schandalig het is nu februarie

 54. sylvia pieter zegt:

  ja daar ben ik weer, komt dat hoesje nou wel of niet anders ga ik er zelf een kopen vind het wel een slechte actie hoor .
  14 JAN OP GESTUURD EN JE HOORT NOOIT MEER WAT

 55. Boven aan deze pagina is te lezen dat de cover t/m september aan te vragen is…op de samsung site t/m maart..

  Of ik nou wel of niet naast de pot pis..na lezen van de reacties blijft me een papierwinkel bespaart voor een cover die je pas krijgt nadat je telefoon vol krassen zit! haha

  Doutzen of Samsung bedankt?

 56. Truusje89 zegt:

  Na een aantal maanden, telefoontjes en emails verder, heb ik vandaag dan eindelijk mijn hoesje mogen ontvangen! Past m’n tel er niet. Dan toch maar even de gebruiksaanwijzing lezen. Begreep het verkeerd (dacht dat het 1e plaatje het openen van de flip cover was en plaatje 2 het “clicken” van het midden van het hoesje. Met al m’n kracht in mn vingers hoorde ik eindelijk “click”. Past m’n mobiel er nog niet in. Gefrustreerd zoeken op Internet of ik niet de enige ben, lees ik hier dat afbeelding 1 je mobiel moet voorstellen (achterkant er af halen dus). Maar goed, nou heb ik dus een kapotte flip cover. Lucky me! Haha

 57. Ria Mourik zegt:

  Ik heb meteen de papieren voor de flip cover op de post gedaan. maar nog geen reactie/ flip cover binnen. Wanneer mag ik deze ontvangen? Ik vind het zonde als er krassen op mijn mobieltje
  komen.

 58. marcel zegt:

  hallo ik heb ook met deze aktie meegedaan maar heb helaas nog niks mogen ontvangen???

 59. Hallo, ik heb ook met deze actie meegedaan, nu zijn we 4 a 5 maanden veder en nog niks gekregen.
  zeer slechte actie. Waar blijft dit hoesje?

  gr Kevin

 60. Richard zegt:

  Hoi, Ook ik heb het zeker 6 weken geleden opgestuurd en heb begin maart een bevestiging gekregen van Samsung dat het binnen een week verwerkt wordt. We zijn nu alweer 5 weken verder. Het nummer van de klantenservice wat vemeld staat in die email van Samsung is een niet bestaand nummer…heel vreemd….KOmt er ook een bevestiging wanneer het ‘pakje’verzonden wordt?

Laat wat van je horen

*