Geen S Pen, wel een fysieke Home knop voor de Samsung Galaxy S4

Het is alweer even geleden dat het ‘nieuws’ opdook dat de Samsung Galaxy S4 zou gaan beschikken over een S Pen stylus. Destijds vond ik het idee niet erg geloofwaardig,  en – naar nu blijkt – terecht. Wel is bevestigd dat de Galaxy S4 net als alle voorgangers over een fysieke Home knop zal beschikken.

image

Beide nieuwtjes komen uit Samsung’s thuisland Zuid-Korea. Het lijkt erop dat geruchten over een nieuwe gebaren interface zijn verward met de S Pen bediening die we kennen van toestellen uit de Galaxy Note serie.

Het feit dat Samsung vasthoudt aan de fysieke Home knop is ook allerminst verrassend – deze maakt inmiddels stevig deel uit van het vertrouwde Galaxy S concept. Hoewel deze op Amerikaanse modellen van de Galaxy S2 ontbrak, werd de S3 overal mét fysieke Home knop uitgebracht.

(via)

Reacties

  1. VBezoeker zegt:

    Zie je wel, Marvin. Ik had toch gezegt dat er toch geen pen bij zou komen in de S4…. 🙂

  2. Marvin! Even een vraagje.. Wat denk je zelf over de design? Zal deze verschillen van de GS3 denk je?

    • Ik denk wel dat de Galaxy S4 er anders uit zal zien dan de S3 – iedere Galaxy S zag er anders uit dan de voorganger. Maar hoe precies blijft toch een beetje het grote, goed bewaarde geheim. Ik heb in ieder geval nog geen ‘uitgelekte’ afbeeldingen gezien die ook maar enigszins geloofwaardig waren…

  3. Ik heb wel een pen. blij met mijn nieuwe note 2 🙂

Laat wat van je horen

*