In de herkansing: Galaxy S4 komt met Health Pad accessoire

Vorig jaar al wilde Samsung een nieuwe, gezondheidgerelateerde applicatie met bijbehorende accessoires lanceren voor de Galaxy S3. Dit project kwam toen niet echt van de grond, maar naar verluid zal een Health Pad  tot het arsenaal accessoires van de Samsung Galaxy S4 behoren. Met andere woorden: het S Health project in de herkansing.

samsung-s-health-galaxy-s4

De Galaxy S3 met S Health app en de bijbehorende Health Pad

Samsung is geen beginneling in de wereld van medische technologie en toepassingen. Het idee dat de Koreanen dus ervaring uit die sector willen inbrengen in hun smartphone aanbod is dus vrij logisch. Waarom het S Health project voor de Galaxy S3 niet doorgezet is weet ik ook niet precies, maar Samsung lanceert wel meer ideeën die bij nader inzien nog niet helemaal klaar zijn om op grote schaal in de markt gezet te worden.

Maar… de komst van de Galaxy S4 signaleert een nieuwe ronde, en dus nieuwe kansen – mogelijk ook voor S Health en de bijbehorende Health Pad. Het zou in ieder geval wéér een nieuwe, behoorlijk unieke dimensie zijn die Samsung aan haar Galaxy smartphone serie toevoegt.

(via)

Laat wat van je horen

*