GT-I9500X productcode op Samsung’s eigen website

Kijk, dat er links en rechts productcodes van Samsung smartphones opduiken waarover ik dan kan speculeren is allemaal leuk en aardig, maar als ze note bene op Samsung’s eigen website verschijnen wordt het tijd even op te letten. Bent u dan de langverwachte Samsung Galaxy S4, oh GT-I9500X? (En wat doet u met die X?)

samsung-galaxy-s4-global-download-centre

Dat nieuwe toestellen al voor release of zelfs aankondiging in Samsung’s Global Download Centre verschijnen is niks nieuws, maar het leek mij zó ontzettend vroeg om nú al de Galaxy S4 in het systeem te zetten. Echter, na wat speurwerk blijkt dat – bijvoorbeeld – de Galaxy S3 vorig jaar ook al in januari voor het eerst precies daar opdook. Voorlopig kunnen de wilde theoriën over een vervroegde release, of over dat de Galaxy S4 tóch niet de GT-I9500 is nog even in de kast blijven.

Wat wél intrigerend is, is die ‘X’. Wat doet die daar? De enige andere Samsung productcode eindigend op ‘X’ is de SCH-R760X. Dit is een Amerikaanse versie van de Galaxy S2 – om precies te zijn een CDMA versie. CDMA is een in de VS gebruikt alternatief voor de bij ons gebruikte GSM standaard. Zien we dus in feite een CDMA variant van de Galaxy S4 opduiken in de Global Download Centre? Nou, nee. De kans is bijna 99,9% dat een Amerikaanse versie van de Galaxy S4 geen productcode GT-I9500 meekrijgt.

Zijn we dus iets wijzer van al het bovenstaande? Driewerf neen! Leuk hé, zo’n geruchtencircuit 😉

(via 1, 2)

Reacties

  1. VBezoeker zegt:

    Haha! @Marvin,

    Jou laatste zin, die is wel goed en je hwbt het gelijk ook nog! XD

    Ik vond die laatte zin wel goed. 😉

Laat wat van je horen

*