Exclusieve versie van Need For Speed voor de Samsung Galaxy S4

Een tijdje terug kon je hier al lezen dat de spelletjesmaker Electronic Arts een aantal van haar titels speciaal voor de Samsung Galaxy S4 gaat optimaliseren. Één van deze titels is Need For Speed – Most Wanted. De eerste 100.000 Europese Galaxy S4 gebruikers kunnen het spel zelfs voor nop downloaden.

Samsung is achter de schermen druk bezig geweest om allerlei exclusieve partnerschappen aan te gaan met aanbieders van games, apps en andere diensten. Zo vind je straks in Samsung eigen app winkel – Samsung Apps – naast de speciale versie van Need For Speed ook Michelin’s Traffic, Restaurants en Travel applicaties, die informatie bieden over – je raadt het nooit – verkeer, restaurants en touristische attracties.

Daarnaast komen er geoptimaliseerd games van ontwikkelaar Goodbeans, die zich richt op het maken van spelletjes voor het hele gezin (lees: de kids) zoals Nighty Night en Little Fox Music Box.

Iets minder interessant voor de gemiddelde Nederlander is de deal met de Spaanse tak van de grote uitgever Random House, Mondadori. Hierdoor zijn er straks 3400 Spaanstalige boeken beschikbaar.

Duidelijk is dat Samsung met de Galaxy S4 niet alleen een ontzettende goede smartphone brengt, maar ook haar best doet om flink aanbod aan exclusieve content beschikbaar te maken (hoewel de speciale versie van Need For Speed straks ook beschikbaar is voor de Samsung Galaxy Note 2, maar dan niet gratis).

(via)

Reacties

  1. Vincent zegt:

    Waar is dit spel gratis te downloaden wanneer ik de telefoon binnen heb, enig idee Marvin?

  2. Rogier zegt:

    Gezien welke machtigingen NFS vraagt… vraag me af of dat allemaal nou zo nodig is… Heb je hem al geïnstalleerd?

Laat wat van je horen

*