Eerste levensteken van een Amerikaanse Samsung Galaxy S4 variant

Hier in Nederland zijn we gewend om gewoon één versie van een bepaalde telefoon in de winkels te zien liggen. Gewoon dé Samsung Galaxy S4, net zoals we hier gewoon dé Galaxy S3 met productcode GT-I9300 hadden. Aan de andere kant van de Grote Plas, in de Verenigde Staten, wil dit nogal eens anders zijn. Daar heeft iedere provider een eigen toestelversie. En zodoende heeft de informatie die vandaag opduikt waarschijnlijk betrekking heeft op de Galaxy S4 versie die de grote provider AT&T straks zal gaan verkopen. Codenaam: SGH-I337.

samsung-galaxy-s4-at-t-uaprof

Nota bene achter de schermen van de website van Samsung Mobile zelf is een zogeheten User Agent Profile te vinden (UAProf) voor een Samsung toestel met een schermresolutie van 1080 bij 1920 pixels. Dit komt dus heel aardig – lees: exact – overeen met de verwachte schermresolutie van de Galaxy S4. Een UAProf is een profiel met daarin informatie over een apparaat, met als doel de inhoud van (bijvoorbeeld) een website te optimaliseren voor weergave op dat apparaat.

Helaas valt er verder weinig echt interessant te halen uit de UAProf van deze Samsung SGH-I337, behalve dat de beste mensen van Samsung en AT&T kennelijk al behoorlijk ver gevorderd zijn met de ontwikkeling van het toestel. En dát, beste mensen, is fijn om te weten (als je zoals ik niet kan wachten op de release van de Galaxy S4).

(via)

Laat wat van je horen

*