Eerste échte Samsung Galaxy S4 review duikt op

Nadat kort na de onthulling van de Samsung Galaxy S4 al een flinke stapel hands on video’s te zien was, duikt nu de eerste échte review van het toestel op. Ondanks het feit dat alle grote (tech)nieuwssites vermoedelijk nog moeten wachten met de publicatie van hun praktische ervaringen met de Galaxy S4, is het PhoneArena gelukt nú al een exemplaar van het toestel te bemachtigen, én er een uitgebreide (Engelstalige) review van te maken.

De altijd-kritische reviewer van PhoneArena wijst uiteraard op het design van de Galaxy S4, dat een tikje of twee of dat van de Galaxy S3 lijkt. Geprezen wordt het grote, levendige full HD Super Amoled beeldscherm, en het feit dat Samsung deze in een behuizing heeft weten te stoppen die zelfs iets kleiner is dan de Galaxy S3.

Al met al is er weinig écht verrassend aan de Galaxy S4, aldus PhoneArena. Maar het is de foutloze implementatie van alle features die van het toestel een magnifieke smartphone maken. En ook een echte nerd kan zijn of haar hart ophalen, dankzij de fantastische, krachtige hardware.

Één ding moet nog wel vermeld worden: het toestel dat PhoneArena test is nog niet de definitieve versie die straks in de winkels zal liggen. Aan het uiterlijk en de specificaties zal natuurlijk niets meer veranderen, maar ik verwacht dat er op sommige gebieden – bijvoorbeeld de camera – nog het een en ander softwarematig gefinetuned wordt op dit moment. Zo gaat dat tenslotte altijd, en het is ook de reden dat er verder nog geen enkele échte review van de Galaxy S4 te vinden is. Een review zegt pas écht iets als deze over de toestelversie gaat die je daadwerkelijk in de winkels zal vinden.

Toch heb ik PhoneArena’s review hier geplaatst, al is het maar omdat je de Galaxy S4 op het gemak kunt bekijken in een video die in een rustig omgeving is gemaakt – dit, in tegenstelling tot de hectische hands on’s die elders te vinden zijn. En oké, ik heb een zwak voor het Bulgaarse accent van menig PhoneArena medewerker 😉

(via)

Reacties

 1. Willy Wonka zegt:

  Snap alleen het commentaar niet dat de telefoon een lage brightness heeft… Die kleuren springen van het scherm naar mijn mening. (Rond 1:40)

 2. Michiel zegt:

  Wat ik niet snap is waarom men bij PhoneArena toch elke keer Borat weer inhuurt om de reviews in te spreken! Ik wacht wel op een Engelse of Amerikaanse review. Deze heb ik na een minuut uitgezet, wat een accent…!

  • Marvin zegt:

   🙂 PhoneArena is van oorsprong een Bulgaarse website, inclusief een flink deel van de redactie (hetzelfde geldt voor GSMArena).

Laat wat van je horen

*