Eerste case voor de Samsung Galaxy S4 duikt op (update: nepperdenep)

Update 2: vergeet alle roddels over cases voor de Samsung Galaxy S4! Check liever ons overzicht met levensechte cases voor een levensecht toestel HIER 😉

Update: in het onderstaande bericht was ik nog een beetje aan het twijfelen. Is de opgedoken case voor de Galaxy S4 stiekem toch echt? De afbeeldingen die inmiddels op de website van CellJewel.com te vinden zijn spreken boekdelen. Men neme één foto van een Galaxy S3 (inclusief watermerk van de website PhoneArena), fotosjop er een extra camera (!) bij (en dat op verschillende afbeeldingen op verschillende manieren), en klaar is Kees. Uhm, case. Uhm, nouja, je snapt ‘m. Hoe spel je FAKE?

samsung-galaxy-s4-case-cjsamsung-galaxy-s4-case-cj-rood

Wat doen die camera’s daar toch? En waarom zitten ze op verschillende plaatsen als je een andere kleur case koopt?

 

Oorspronkelijke bericht:

Kijk eens aan: niemand buiten Samsung zelf lijkt op dit moment ook maar het geringste idee te hebben hoe de Galaxy S4 er straks uit gaat zien, maar dat houdt de mensen van CellJewel.com niet tegen om alvast de eerste bumper case te introduceren.

samsung-galaxy-s4-case

Oké, ik kan nu tussen twee scenario’s kiezen:

Scenario één: deze case is echt. Wat we zien is inderdaad een beschermhoes die straks naadloos om mijn Galaxy S4 zal passen. Alle uitsparingen zijn netjes aanwezig, van een gat voor de camera, tot een openingen voor de USB aansluiting, luidspreker, en de benodigde knoppen en microfoons. Aan de vorm van de case te zien kan het bijna niet anders dan dat de Galaxy S4 in ieder geval qua vorm op de S3 zal lijken. De hoeken zijn rond, de lijnen zijn vloeiend. Prima dus. Goed gedaan!

Scenario twee: uhm, waarom doet die gozer alsof zijn Galaxy S3 case bedoelt is voor de S4? Ik bedoel, het lijkt allemaal onzettend veel op de beschermhoes die ik voor mijn Galaxy S3 heb. Oké, er zitten wat meer openingen in die verband kunnen houden met opwindende nieuwe features van de Galaxy S4. Maar… de openingen links en rechts van het gat waar de camera doorheen moet fotograferen zijn voor de LED flitser en – op de S3 althans – voor de luidspreker. De beste man in de video wijst echter het brede gat aan als zijnde bedoeld voor de speaker. Dus wat is het nu? Een brede speaker (?) onder op de rug van het toestel, of een kleine speaker naast de camera zoals op de S3? Allebei lijkt me vreemd, of tenminste flink asymmetrisch (dus vreemd).

Wat zal ik kiezen? Zou het zomaar kunnen zijn dat een maker van beschermhoezen een onzinvideo plaatst van een nepcase voor een toestel dat nog helemaal niet onthuld is? Alsof CellJewel.com zoiets zou doen, alleen maar om de aandacht van miljoenen wachtenden te trekken en zo mee te liften op de bandwagon die Galaxy S4 heeft… tssk!

Als de beste man in de video tenminste niet zo lakoniek zou doen zou ik hem wel willen geloven. Maar voor nu lijkt het me erg verstandig om niet direct naar CellJewel.com te surfen om je bestelling te plaatsen. Tenzij je een sjieke hoes voor je Galaxy S3 zoekt natuurlijk. Maargoed, oordeel zelf, en laat me weten of ik iets over het hoofd zie:

(via 1, 2)

 

 

Reacties

  1. @marvin
    Volgens mij hebben deze bumper case gebaseerd op de uitgelekte foto die eerder door jou was gepost.

    • Als ik de website van CellJewel bekijk, zie ik daar met name curieus gefotosjopte afbeeldingen van een Galaxy S3 en een case die er omheen ‘getekend’ is… vreemde vogels daar.

Laat wat van je horen

*