Een uur lang staren naar de Samsung Galaxy S4

Zoals je misschien al wel weet beschikt de Samsung Galaxy S4 over allerlei features die jouw ogen in de gaten te houden. Hierdoor blijft het scherm aan zolang je ernaar kijkt, pauzeert een video als je afgeleid wordt, en scrollt een pagina als je je hoofd een klein beetje omhoog of omlaag houdt. Maar in Zwitserland was er gelegenheid om terug te staren naar de Galaxy S4. Een uur lang. Inzet: een gratis toestel.

De reclamecampagne All Eyes On The S4 biedt kandidaten de uitdaging: staar een uur lang onafgebroken naar een Galaxy S4, en win het toestel. Natuurlijk werd het de deelnemers niet heel erg gemakkelijk gemaakt. Motorrijders, muzikanten, en screeuwende voorbijgangers: voor afleiding werd gezorgd. Best leuk gedaan, eigenlijk. Overigens kregen ook deelnemer die het geen uur volhielden wel een prijs: een korting afhankelijk van hoe lang je het wel had volgehouden.

Vooralsnog is deze actie on the road in Zwitserland – op stations elders in Europa blijft lang staren naar een telefoon gewoon een vreemde, ietwat verdachte bezigheid.

(via)

Reacties

  1. Raoul zegt:

    Mogen ze ook in de Nederland doen 😉

  2. Aroena zegt:

    zo iets cools kan volgens mij alleen Samsung verzinnen 🙂

  3. Richard zegt:

    Wat mensen allemaal wel niet overhebben voor een S4

Laat wat van je horen

*