Een eerste glimp van Android 4.4 op de Samsung Galaxy S4

Op dit moment is in Las Vegas de Consumer Electronics Show bezig, waar Samsung maandag een eigen persconferentie hield. Helaas kwamen we daar niets te weten over de toekomstige Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy S4. Toch dook elders wel een kleine glimp op van deze update: het nieuwe vergrendelscherm van de Galaxy S4.

image

Ondanks het feit dat we alleen het vergrendelscherm te zien krijgen,  valt er het één en ander af te leiden. Zo zien we een notificatiebalk met alleen maar witte icoontjes – precies zoals standaard is in Android 4.4, en Samsung lijkt hier niet van af te gaan wijken. Verder is onder in beeld de snelkoppeling naar de camera zichtbaar, die er simpel maar uitermate strak uitziet.

Al met al lijkt de kans dus groot dat de interface na de Android 4.4 update een strakkere vormgeving heeft. Dit is overigens ook conform andere geruchten, dat Samsung bezig is haar TouchWiz interface flink te vernieuwen.

Hopelijk komen we binnenkort meer te weten over deze update voor de Galaxy S4. Wanneer de update op het toestel zal verschijnen is nog niet bekend. Hoewel er aanwijzingen zijn dat dit al vroeg in het jaar kan gaan gebeuren, heeft Samsung zelf nog niks bekend gemaakt.

(via)

Laat wat van je horen

*