Design Samsung Galaxy S4 ligt nog niet vast

Eindelijk – ik begon al aan de beste man te twijfelen – laat onze favoriete informatielekkende Rus Eldar Murtazin weer eens iets van zich horen. Dat wil zeggen, met betrekking tot de Samsung Galaxy S4. Hij was het die als eerste bevestigde dat Samsung met het toestel bezig is, maar daarna hield hij zich ontzettend koest – terwijl juist híj bekend staat om zijn sappige geruchten (ook al kloppen deze de helft van de tijd niet).

samsung-galaxy-s4-design-nog-niet-definitief-murtazin

Vanavond liet Eldar via Twitter fijntjes weten dat hij de Find 5 – een smartphone van de Chinese fabrikant Oppo, die helaas niet in Europa te krijgen zal zijn – een indrukwekkend toestel vindt. Hij noemt het gekscherend een echte Galaxy S4 rip off. Bij Murtazin moet je je altijd afvragen wat hij nog allemaal weet zonder het te vertellen, en wat hij allemaal vertelt zonder het echt te weten. Dat hij goede connecties heeft bij Samsung staat echter vast.

Ook liet hij verder weten dat er op dit moment nog geen definitief ontwerp is van de Galaxy S4, en dat hij van minstens vijf of zes verschillende modellen afweet. De beslissing over het uiteindelijke design wordt over een paar weken genomen, aldus de Rus. Hiermee ontweek hij handig de vraag of de afbeelding die gisteren opdook een bestaand prototype is.

oppo-find-5-samsung-galaxy-s4-rip-off

Oppo’s Find 5: de Galaxy S4 rip off (volgens Murtazin)

Overigens is het leuk om te weten dat Oppo’s Find 5 een smartphone is mét 1080p full HD beeldscherm (diagonaal: 5 inch), Qualcomm Snapdragon S4 Pro quadcore processor, 2 GB RAM geheugen, 2500 mAh batterij, en 13 megapixel camera. Ben ik dan raar als ik denk: ‘als dát de rip off is… hoe wordt de Galaxy S4 dan wel niet?’

Geduld, geduld, geduld…

(via 1, 2)

Reacties

 1. VBezoeker zegt:

  Marvin, wat ben ik toch blij dat jij (of meerdere) deze website hebben opgericht, ik volg julllie continu!!
  Dit is pas echt een website met nieuws waar ik op kan rekenen!
  (Daarmee bedoel ik het nieuws over de SGS3 en SGS4, beide website hou ik dagelijks bij voor nieuwtjes.)

  Vraagje:
  Als de Samsung galaxy 5 of wat dan ook komt, word daarover ook een website voor aangemaakt?

  Gr. VBezoeker

  • Tof om te horen! Er is momenteel ook gewoon veel nieuws rondom de S4. En ja, de kans is groot dat er ook voor toestellen in de toekomst een site zal komen, maar zover kijk ik nu nog niet vooruit 😉

Laat wat van je horen

*