13 Megapixels niet genoeg? Wacht op de Samsung Galaxy S4 Zoom!

Oké – we weten dus al van het bestaan van de Samsung Galaxy S4, van de Galaxy S4 Mini, én van een water- en stofdichte Galaxy S4 Active. Maar het lijkt erop dat de ‘S4 familie’ nóg een telg op komst heeft: de Galaxy S4 Zoom.

samsung-galaxy-s4-zoom

De Galaxy S4 Zoom moet – volgens de geruchten – Samsung’s eerste echte cameratelefoon worden. Hiervoor  trekken de Koreanen mogelijk dezelfde camersensor uit de kast die eerder al in de Galaxy Camera te vinden was.

Voordat je denkt dat de S4 Zoom dus gewoon een soort über-S4 wordt – een S4 met een nóg betere camera – kun je beter even doorlezen. Volgens de insiders van Sammobile heeft de S4 Zoom een 4,3 inch qHD beeldscherm met een resolutie van 960 bij 540 pixels, en 8 GB opslagcapaciteit (die uiteraard via SD card uitgebreid kan worden). Over de processor van het toestel, en het RAM geheugen is op dit moment nog niets bekend.

Naar verluid ligt de Galaxy S4 Zoom vanaf juni of juli in de winkels. Naar prijs valt alleen maar te raden (maar dat ga ik niet doen). Wat denk jij? Liever een ‘echte’ S4, of een soort midrange versie ervan met een knoeperd van een camera?

(via)

Reacties

 1. Jelle zegt:

  Mijn s4 is nogal warm als ik hem gebruikntijdens het opladen. Vliegtuigmodus, schermhelderheid laag, weinig apps aan. Ben ik de enige met dit probleem?? En zijn er misschien mensen met een verklaring of oplossing?

  • Marvin zegt:

   Ik denk dat het normaal is. Er zit nogal een flinke opladen bij, om de 2600 mAh batterij in een redelijke tijd op te kunnen laden namelijk. Of heb je het echt over gloeiend heet?

   • Jelle zegt:

    Niet gloeiend heet, maar toch wel zo heet dat het niet fijn is om de telefoon een tijdje in de hand te houden. Maar misschien dat het gewoon normaal is. Was een beetje bang dat de boel zou gaan doorbranden.

 2. rick zegt:

  Ik hoop dat er binnenkort wat tips voor de batterijduur komt want hij is erg snel leeg,

  En ook voor het ram verbruik want zonder apps of iets open staat hij al op 11.2gb en nog maar 500 over toch raar.

 3. Nathalie zegt:

  Mijne word ook heel warm. Had dat niet met s3. Maak me er ook zorgen over. Mijn batterij gaat 10 a 12u mee met normaal gebruik. Voor je geheugen gebruik je best ram booster, ben er heel tevreden over. Gebruikte dit reeds bij s3.

Laat wat van je horen

*